Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éltétek meg, amikor a nőtök elhízott?
Ja, te vagy akinek kismellű a barátnője, mindenkit kritizál és a saját szemében még a gerendát se?
Uncsi vagy.
mi az, hogy nem kedvel SENKI? :D
hallod, ez a fajta oltogatás módszer NAGYON gyenge. 15 évesek közt még elmegy, de ott sem nagy szám.
Az, hogy te itt leirsz FELTÉTELEZÉSEKET RÓLAM, hogy engem nem kedvel SENKI, közben meg meg sem tudod alapozni semmivel, az nagyon gáz...
Mármint te vagy a gáz. Mert itt irogatsz és igy probálsz másoktól okosabbnak tünni, hogy TE MEGMONDOD. Mert te NAGYON JÓL TUDOD.
Mi az, hogy SENKI? Tudod mit jelent az a szó, hogy SENKI? 0 ember...ja, hogy itt már bukik is a dobálózás...ajajjj.
ugyhogy tényleg huzzál innen a fenébe, azt irok ki, AMIT AKAROK.
és te végképp nem szólsz bele.
Az mondjuk igen..és még csodálkozol, hogy senki se szeret.
Hogyan éljük meg a párommal, hogy meghízik a másik? Sehogy, mert nem hízunk meg. Ha ő hízni kezd, akkor szólok neki, és fordítva.
Ő kb. 4 kiló után szólna, én meg 10 kiló után. Mindketten hízékonyak vagyunk egyébként, igyekszünk tartani a súlyunkat, aztán ha para, akkor szólunk.
Nekem szokott pityeregni a csajom, hogy zavarja, hogy kövér...
alapesetben még a 40 kilót sem érné el, de igy meg most 45...és volt 50 is!
mondtam neki, hogy 80-nál elhagyom. Elviccelődtük...de sajnos még simán összejöhet neki...:(
Tápláló kaja: csipsz, popcorn, reggeli jó nagy kenyerek.
sült krumpli szerinte diétás kaja.
oké oké...értettem IGENIS
szó nélkül és önként dalolva csatlakozom az elhizott párjukkal tengődő párocskák csapatához.
tervezgetem hogyan leszek agressziv alkoholista apuka. 3-ból 3 nem tervezett gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!