Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dagadt pasik miért akarnak sovány barátnőt?
Figyelt kérdés
Nagyon sok 120 kg fölötti pasinál látom, hogy a kifejezetten kislányos "vaságyastól" 50 kg lányokat akarják felszedni. Nem félnek, hogy agyonnyomják őket? Meg ha nekik ennyire tetszik aki sovány, akkor nem gondolják, hogy saját maguknak is le kellene fogyni?2016. okt. 23. 22:38
11/22 anonim válasza:
Nem mindegy neked?
Inkabb azzal foglalkozz, hogy magadnak tudj szerezni not. Ahogy elnezem a parokat, mindenki megtalalja a zsakjat/foltjat
12/22 RockyCellar válasza:
Mindenki az ellentétet keresi, Te sem a saját nemedben keresgélsz hanem az ellenkezőben.
Én 115 kiló és 189 centi vagyok van rajtam egy kis fölösleg, a barátnőm 65 kiló és 185 centi. Tetszik neki az izmos test de azt mondta sokkal jobban szereti a macisat mert sokkal jobb hozzá bújni. Meg van mit fogni
13/22 anonim válasza:
Engem nem zavarna,hogy kicsit kövérebb. Csak szeressen és ne verjen át.
14/22 anonim válasza:
4-es vagyok es csak annyit kerdeznek mi van dagik faj az igazsag??? mondjuk megertem nekem is fajna sot mar lehet sirnek is meg jo hogy en fitt vagyok
15/22 anonim válasza:
Az, hogy nekik (is) a topmodell alkat, karcsúság, klasszikusan szép nő jön be, egy dolog. Hogy rá is hajtanak, egy másik, úgy megy mindenki házhoz a pofonért, ahogy nem szégyell (már csak életviteli szempontból is ritka az, hogy egy fitt, edző, egészségesen táplálkozó, sportoló nő majd jól összejön Pistivel, aki addig mozog egész nap, amíg elmegy a hűtőig meg vissza). Na de az a gáz sztem, amikor a visszautasítás után rinyálnak, hogy a nő a felszínes(!!!)... közben meg ha jön egy ducibb, de nála arányaiban még mindig vékonyabb nő, akkor már igénytelenezi és zsírdisznózza.
16/22 A kérdező kommentje:
Hasznosra értékeltem a 4-es válaszolót, de úgy látszik én voltam az egyedüli. Mellékesen megjegyzem, hogy 52 kg vagyok és nő. Azért tettem fel a kérdést, mert egy ilyen 120 kg fölötti pasi nagyon nyomul rám (az se zavarja, hogy van barátom, aki normál testalkatú), és igazából nem értem hogyan gondolja, mit akar talán megenni?
2016. okt. 24. 14:24
17/22 anonim válasza:
kuld el a jo edes... legyel kemeny es hatarozott nem ertem az ilyenek mit kepzelnek magukrol.
18/22 A kérdező kommentje:
Sok pénze van, aztán gondolom ezért van úgy, hogy neki mindent lehet. Vannak olyan nők is persze, akiknek csak a pénz számít, de én úgy vagyok vele, hogy inkább szerényebb körülmények között élek, ilyen áron nem kell a pénz. Egyáltalán nincs hozzá gusztusom.
2016. okt. 24. 15:29
19/22 anonim válasza:
teljes mertekben egyetertek veled. majd ugyis racuppan elobb utobb valami penzehes lotyo akinek minden mindegy csak penz legyen, majd akkor meglesz a boldogsaga szumo baratunknak.
20/22 anonim válasza:
Annyira tudtam, hogy csaj irta ki a kerdest. Csak az ilyen hulye, kenyes pics@k kepesek ezen kiakadni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!