Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S! Mit vegyek?

Figyelt kérdés
Egy hónapja vagyok a barátommal. Mit vegyek neki szülinapjára?
2010. ápr. 26. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
hat mivel csak 1 honapja jartok nem valami eget rengeto draga cuccot. mivel se kort se semmit nem tudunk, milyen valaszt adhatnank? amugy te kell tudd h miket szeret.szerintem egy kis aprosagnak is orulne
2010. ápr. 26. 19:38
 2/7 A kérdező kommentje:
16 évesnek
2010. ápr. 26. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
valami kis home-made cuccnak nem orulne? milyen az izlese? miket szeret?
2010. ápr. 26. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
pl kapd be neki :D annak csak örül...
2010. ápr. 26. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kutyát!!!!
2010. ápr. 26. 19:52
 6/7 flora08 ***** válasza:
én karácsony előtt 3 héttel jöttem össze a barátommal és karácsonyra csokit vettünk mindketten, mert akkor még nem ismertük meg egymást annyira, hogy tudjuk minek örülne a másik.
2010. ápr. 26. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 14/L a 15-éves barátomnak plüssmacit vettem:):)

nagyon örült neki amúgy meg feb.11-dikén jöttünk össze és 21 volt a szülcsinapja:D

2010. ápr. 27. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!