Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti értitek miért kell ezen így kiakadni? 25/F
barátnőmmel beszéltük, hogy kéne végre egy normális tv a lakásba.. Nem nagyon van pénzünk, ezért a legolcsóbbat de mégis jó minőségű tv-t kerestük. Találtunk is 1-et ami tökéletes és épp 30%al olcsóbb volt.. Mondta a barátnőm, hogy a héten vegyem meg, ő nem tud elmenni érte mert influenzás, otthon pihent a héten...
Gondoltam ráér a dolog, majd szombaton megveszem... Odamentem, az összes ilyen tv-t megvették mert ugye akciós volt, sokkal olcsóbb mint eredetileg.
Hazamegyek, elmondom a barátnőmnek, hogy mi van, erre elkezd kiabálni, hogy ő már milyen rég óta mondja, hogy vegyem meg, nem igaz hogy nem voltam ennyire képes, hagyjam békén, hogy lehetek ilyen lusta, engem semmi nem érdekel, ezt el*baztam stb... Este gondoltam szexelünk és kiengesztelem, azt mondta nincs kedve hozzá...
Ez tuti felnőtt párkapcsolatok kategória??
Ha mondtad neki, hogy szombaton mész és nem sürgette; Kettőtök hibája.
Te tudhattad volna, hogy elviszik majd.
Ő lehetett volna kedvesebb is!
A tények:
Ő beteg.
Te el...- tad a tv-t.
Így te bocsánatot kérsz! Ő pedig, neten, újságban, stb... Kinéz egy új tv-t , ami megfelel neki és Együtt elmentek érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!