Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy-két lánynak gerince kimondani a dolgokat?
Miért nincs egy-két fiúnak gerince kimondani a dolgokat?
Vannak ilyen emberek... nőben, férfiben is ... ennyi. Amúgy néha azt hiszem érteni kell a csendből, elég egyértelmű utalás. Vagy te tényleg mindig megírod a csajnak, hogy ne haragudj de ronda vagy? /vagy hagyjál békén?
"Amúgy néha azt hiszem érteni kell a csendből, elég egyértelmű utalás. "
Ja, elég egyértelmű utalás arra, hogy a másik olyan szinten se vesz emberszámba, hogy legalább válaszra méltasson.
Persze csak azután válik egyértelművé, hogy kellő ideig már várakoztál, mint valami hülye, hogy most akkor mi lesz a válasz - de a végén tényleg leesik, hogy még egy válaszra se tartottak méltónak.
-----
"Vagy te tényleg mindig megírod a csajnak, hogy ne haragudj de ronda vagy? /vagy hagyjál békén?"
Látom, hogy ezek ilyen teljesen idegen fogalmak számodra, de
1.) attól még, hogy valaki nem jött be, attól mèg lehetek vele udvarias, és ezt megfogalmazhatom kedvesebben is, pl. 'köszönöm a kellemes estét / akármit, jól éreztem magam, de azt a bizonyos pluszt, ami tapasztalataim szerint egy igazán jó kapcsolat alapjának kell lennie, azt nem éreztem.' Vagy száz egyéb módon is meg lehet ezt tapintatosan is fogalmazni.
2.) attól még, hogy nem tetszik, lehetek vele annyira korrekt, meg lehet annyi minimális gerincem, hogy ne hagyjam csak úgy lógva, hanem valamit válaszoljak.
Szóval ja, minimális gerinc és tartás esetèn az a minimum, hogy válaszra méltatom a másikat.
Minimális érzelmi és értelmi intelligenciával pedig ezt képes vagyok kulturált ès tapintatos módon megtenni.
Nálam ez megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!