Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan pasival, akinek nincs autója?
25 vagyok. Minek tettel fel kerdest, ha te mar elore eldontotted a valaszt? :D
Nincsen autonk, a belvarosban lakunk, a buli meg az etterem es minden mas 10-20 perc gyaloglasra van.
"Szerintem kénytelen lennél járni egy ilyen pasival, mert ha nincs autója amin vigyen, akkor valóban csak a gyalog járás marad. Vagy nem így értetted?"
Én egy pasi vagyok.
"Nincsen autonk, a belvarosban lakunk, a buli meg az etterem es minden mas 10-20 perc gyaloglasra van."
És aki a várostól 20-30 km-re lakik? Annak nincs közel semmi. Vagy ha vidékre kell utazni egy nőhöz? Akkor biztos nem fog buszozni a nő a pasihoz.
Itt vagy nagyon fiatalok írnak válaszokat, vagy pedig hazudtok. Mert a valóság nagyon nem ilyen. Volt aki megmondta nekem 1. randi előtt, hogy menjek elé kocsival.
És meg lehet nézni a legtöbb csaj, olyan pasival jár akinek van autója. Vagy talán taxival járnak?
Hat,szetintem is kell a noknek a kocsi, nem mondanak igazat!
No vagyok amugy, 48 eves.
Nekem amugy meg nem volt olyan pasim, akinek kocsija van!
Negy kapcsolatom volt evekben merheto es jopar, ami honapokban merheto.
Engem tenyleg nem erdekelt soha, de en kivetel vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!