Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Járnátok olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Járnátok olyan pasival, akinek nincs autója?

Figyelt kérdés
Tehát busszal jár, vagy gyalog. Vagy nektek fontos, hogy a pasi cipeljen titeket autóval?

2016. okt. 22. 15:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem van sajat kocsim, igy nem zavar ha neki nincs:-)
2016. okt. 22. 16:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Se az előző páromnak, sem annak, akivel most tervezek nincs autója és nekem sincs.
2016. okt. 22. 16:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Furcsa, hogy a válaszolóknak nem fontos az autó. Ti nem az igazat mondjátok? Hány évesek vagytok, 15-20? Mert 25 fölött igenis fontos a csajoknak az autó. Haza vinni, buliba, étterembe vinni.
2016. okt. 24. 21:05
 14/19 veterán vas ***** válasza:
Szerintem kénytelen lennél járni egy ilyen pasival, mert ha nincs autója amin vigyen, akkor valóban csak a gyalog járás marad. Vagy nem így értetted? :D
2016. okt. 24. 22:36
 15/19 anonim ***** válasza:

25 vagyok. Minek tettel fel kerdest, ha te mar elore eldontotted a valaszt? :D

Nincsen autonk, a belvarosban lakunk, a buli meg az etterem es minden mas 10-20 perc gyaloglasra van.

2016. okt. 25. 00:32
 16/19 anonim ***** válasza:
7# vagyok es 43. Ha nekem van autom en is tudok vezetni minek 2 auto? Kulon menjunk? :-D
2016. okt. 25. 21:52
 17/19 A kérdező kommentje:

"Szerintem kénytelen lennél járni egy ilyen pasival, mert ha nincs autója amin vigyen, akkor valóban csak a gyalog járás marad. Vagy nem így értetted?"

Én egy pasi vagyok.

2016. okt. 26. 14:14
 18/19 A kérdező kommentje:

"Nincsen autonk, a belvarosban lakunk, a buli meg az etterem es minden mas 10-20 perc gyaloglasra van."

És aki a várostól 20-30 km-re lakik? Annak nincs közel semmi. Vagy ha vidékre kell utazni egy nőhöz? Akkor biztos nem fog buszozni a nő a pasihoz.

Itt vagy nagyon fiatalok írnak válaszokat, vagy pedig hazudtok. Mert a valóság nagyon nem ilyen. Volt aki megmondta nekem 1. randi előtt, hogy menjek elé kocsival.

És meg lehet nézni a legtöbb csaj, olyan pasival jár akinek van autója. Vagy talán taxival járnak?

2016. okt. 26. 14:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Hat,szetintem is kell a noknek a kocsi, nem mondanak igazat!

No vagyok amugy, 48 eves.

Nekem amugy meg nem volt olyan pasim, akinek kocsija van!

Negy kapcsolatom volt evekben merheto es jopar, ami honapokban merheto.

Engem tenyleg nem erdekelt soha, de en kivetel vagyok!

2021. júl. 20. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!