Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mélyebb lesz a férfiak hangja, ha a kiszemeltjükhöz beszélnek?
Hülye kérdés, de a neten olvastam. :D
Azért érdekel, mert aki nekem tetszik, ő éppen ellenkezőleg, magasabb hangon beszél velem, mint mással.
Vagy ennek nincs sok jelentősége?
Köszi a választ. :)
:D
Angolul van, egy kutatáson alapszik. Végülis egy kicsit ellentmondásos szerintem ez a rész:
When the men were talking to women they found attractive, the researchers found the men tended to speak in a more variable tone. Their voices had a rising and falling inflection that sounded sing-songy.
In addition, when the men spoke to women they consider less attractive, their voices were not quite as deep as when they spoke to women they considered attractive.
Omgoooood!
Te jo ég ,én németet tanultam!!
Ha olyannal beszel aki tetszik neki, akkor hullamzik a hangtonusa, kicsit olyan enekles-szeru lesz a beszede.
Ha olyannal beszel, akit nem talal vonzonak, akkor nem olyan mely hanggal beszel.
Passz. A baratomnak neha kifjezetten furan nyavogos-hullamzo a hangja. :) Imadom. Ugy koszon, mint egy kisgyerek: Sziiiiiijaa! 😊😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!