Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggodnom kene emiatt?

Figyelt kérdés

Parom ceges csapatepiton van. Hajnali egy elmult es a este 8-kor irt egy smst, de azota semmi. El se bucsuzott hogy joejszakat.

Aggodnom kene, vagy tulgondolom?

2016. okt. 21. 01:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát én a céges bulikra úgy szoktam elengedni a férjem, hogy konkrétan nulla jelzést kapok amíg haza nem jön. Pont nem akarom őt zaklatni az sms-eimmel amíg ő jópofizik a kollégáival. Ő most olyan céllal van ott, hogy a kollégáival építse a kapcsolatot, bizalmat, munkaviszont. Miért foglalkozna bármit is veled?

Totál lejáratja magát ezzel a kollégái előtt azt azért tudod ugye? Örülj, hogy még ilyen fontos eseményen is volt egy perce, hogy írjon neked. De neked nem elég, mert nem köszönt el ezért biztos még írnia kell később...

De férjem kollégái között van egy, akinek hasonlóan féltékeny felesége van. Szerencsétlen pasi eszméletlen rövid pórázon van. Ha nem ír az a baj, ha ír akkor az a baj miért nem írt korábban. Ha pedig túl sokat ír akkor biztos valamiért bűntudata van azért ilyen kedves....az egész csapat röhög rajta hogy lehet ekkora szerencsétlenség...ő a luvnya a csapatban...ezt akarod te is a párodnak?

Ha jól sejtem már többször írtál ki féltékenységes kérdést...figyelj ez nem jó. Ha meg akar csalni úgyis megfog, akármit is csinálsz. De ha nem bízol a másikban, még a normális pasikat is elzavarod magad mellől.

2016. okt. 21. 12:10
 12/13 A kérdező kommentje:
11.: ezek szerint annak a nőnekégis van oka bizalmatlanságra, ha úgy ki van teregetve ott a magánügyük, hogy még a munkatársának a felesége (te) is tud a párkapcsolati dolgaikról.
2016. okt. 21. 12:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Pont nincs kiteregetve, a pasik nem csámcsognak ilyeneken. Csak a párom hallja mikor megy a telefonon az "igen szivem csak te vagy nekem szivem" és akkor néznek össze a többiekkel. Meg a céges bulik alatt hát ő az egyetlen akiben nem bíznak, akinek jelentkeznie kell bizonyos időnként...elég ciki.

Egyébként nem tudom milyen cégnél dolgozik, de a kolléga az munkakapcsolatot szokott jelenteni, ahol azért soha nem engedheted el magad annyira, mint a haverokkal. Tehát egy céges buli elvileg egy pofavizit ennyi. Én eddig akárhány céges bulin voltam, hát mint a foghúzás. Csak megy a jópofizás, mindenki ugrik az ingyenkajára és beszélgetnek a kollégákról, időjárásról, munkáról...alig vártam már, hogy húzzak haza...ráadásul másnap nem mehetsz be később dolgozni és még csak munkaidőnek sem számít az egész rááldozott estéd...semmi jó nincs benne...nemhogy megcsalás....

No persze cége válogatja, biztos egyes helyeken orgiákat rendeznek... :-)

2016. okt. 21. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!