Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél két éve vagyok második (szerője) egy férjes nőnek, mindig amikor mondom hogy forditsuk komolyabbra a kapcsolatunkat időt kér, miért?
Figyelt kérdés
Már unom a várakozást másfél két éve csak várok,azt mondja a férjét is szereti bár mélyponton van a házasságuk,azt mondja engem is szeret,mindig csak azt mondja időre van szüksége,most csak álltat engem? Még nem akarja beadni a válópert azt mondja,nem tudja megmondani a férjének,hogy vége,vagy nem akarja.2016. okt. 20. 09:22
11/17 A kérdező kommentje:
volt olyan hogy hetekig nem keresett,csak amikor otthon probléma veszekedés volt. ismétlem nem a szexről szólt,bár az érzelmekről se csak én hallgattam a panaszkodásait.nem tudom mire használ.
2016. okt. 20. 09:56
12/17 anonim válasza:
Érdékes őt ,miért nem szidjátok úgy,mint a nőket akik nős pasikkal kavarnak,ha?? Szánalmas..Bezzeg ,ha a nő kavar ,nős pasival elmondjátok mindenféle riherongynak. Ő ,meg a király mi?
13/17 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy hogyan kezdtetek bele ebbe az egészbe, miben állapodtatok meg vagy miben nem. Milyen érzéssel vagytok egymás felé? Te komolyabb kapcsolatban gondolkozol ő meg csak hozzád fordul vigasztalásért, ha zűr van náluk.
14/17 anonim válasza:
Egyszerű a válasz.A férje a biztos pont, te vagy a szórakozás.Csak rajtad múlik Meddig hagyod magad használni.
15/17 anonim válasza:
12.: nem király. Szánalmas vak lúzer.
16/17 anonim válasza:
Ember, sajnos az a helyzet, hogy egy gerinctelen, sunyi, ösztönlény krvába vagy szerelmes. Klasszikus sztori - ellaposodott, de azért annyira nem borzasztó házasság, félrelépés és a standard szövegelés, hogy "jaj időre van szüksége, jaj szenved,, jaj szeret, BLABLABLA".
Bár lehet, hogy összeilletek, hiszen neked sem nőtt gerinced, hogy foglalt nővel kavarsz.. Semmivel nem vagy jobb azoknál a rbancoknál, akikről a 12-es ír, ugyanúgy megérdemled ezt a helyzetet, mint ahogy ők is.
17/17 anonim válasza:
Nem tudom miért akarod komolyabbra fordítani a dolgot,hisz tudta,hogy férjes nem hiszem,hogy azzal áltatott volna a nő,hogy érted majd otthagyja a férjét. Szerintem te is és ő is csak szex partnert keerestetek úgyhogy furcsa részedről ez a követelőzés. Ha annyira nem tetszik a helyzet keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!