Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy kiakadtam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy kiakadtam, hogy az exem házasodik?

Figyelt kérdés
Fél évvel ezelőtt szakítottam az exemmel egy éves kapcsolat után, amikor kiderült, hogy már többször megcsalt egy nővel. Akkor könyörgött, hogy bocsássak meg neki, és hogy az a másik nő semmit sem jelentett, de én nem tudtam ezen csak úgy túltenni magam, úgyhogy kiadtam az útját. Később megtudtam, hogy összejött azzal a másik nővel, és most láttam a Facebookon, hogy el is jegyezték egymást. Eddig azt hittem már túl vagyok rajta, de ez eléggé szíven ütött. Én sem értem miért, biztos nem szeretem már, csak utálatot és szánalmat érzek iránta. Mégis dühös vagyok, mintha elárult volna. Ez normális szerintetek? Hogy ilyen mélyen érint a dolog? Lehet még mindig érzek valamit iránta?
2016. okt. 19. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

nem normális, éretlen viselkedésre vall, képtelen vagy lezárni a múltat.

mégis mit vártál úgy őszintén? hogy majd kalodába zárja magát miután szakítottatok?

gondolkodj már logikusan?! mivel megcsalt, már eleve sz..rt rád, tehát semmilyen érzelem nem fűzte hozzád, ezért könnyen elfelejtett téged és lezárta a múltat.

te ennek az ellentéte vagy!

már semmi közötök egymáshoz, azt csinál, amit akar!

te pedig nőj fel, zárd le a múltat!

2016. okt. 19. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
akiket szeretünk azokat utána is szeretjük, ha nem megy együtt.
2016. okt. 19. 21:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülyeség ezen rágódni, de ahogy olvastam a hírt annyira szíven ütött, hogy azóta is ezen kattogok. Pedig hónapok óta nem is gondoltam rá. Az dühít legjobban, hogy állította abszolút nem szereti azt a nőt, most meg feleségül veszi fél év után. Ki tudja meddig csalt akkor már előtte is vele...
2016. okt. 19. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

"Az dühít legjobban, hogy állította abszolút nem szereti azt a nőt,"

valamit hazudnia kellett neked, hogy hátha visszafogadod naívan, neki lenne egy biztos pontja, és utána is d..gná azt a másik csajt a hátad mögött!

és te egy ilyen alaknak a házassági híre hallatán kezdtél el kattogni?

inkább örülj, hogy megszabadultál tőle!

2016. okt. 19. 21:57
 5/8 A kérdező kommentje:
De ha őt szereti, miért akart velem maradni? Lehet egyáltalán nem is szeretett, pedig nekem ez volt a NAGY SZERELEM, csupa nagybetűvel. Akkor azt hittem örökre együtt maradunk, aztán kiderül neki az egész semmit sem jelentett.
2016. okt. 19. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem ot se szereti, ha hozzad akarta visszakonyorogni magat, csak ki tudja milyen okbol elveszi, talan a no ragta nagyon a fulet, hogy bizonyitson valamivel mert o se tud 100% bizni benne.

Vagy csak jobb hijan osszejott a novel mert te nem fogadtad vissza es mikor vele volt kialakult iranta a szerelem... Akarmelyik verzio lehetseges.

2016. okt. 19. 22:54
 7/8 Költőnő? ***** válasza:
Ha túl lennél rajta, nem lennének szélsőséges érzelmeid. Ne áltasd magad, nagyon is érintett vagy még érzelmileg.
2016. okt. 20. 06:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Azóta kicsit lenyugodtam és reálisabban látom a dolgokat. Őszintén nem kellene újra az exem, de lehet még mindig nem vagyok annyira túl rajta, mint gondoltam. Törlöm is inkább az ismerőseim közül, könnyebben túl leszek rajta, ha nem látom az ilyen jellegű posztjait. Már rég ezt kellett volna tennem!
2016. okt. 20. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!