Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a tinik osztják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a tinik osztják a szexualitás témában az észt, amikor 18 alatt be se lenne szabad tekinteni ide? 24/L

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 23:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
57%

Mondjuk engem csak az zavar, mikor valakinek a kapcsolatával van baj (felnőtt emberről beszélek), tanácsot kér itt, és a 18 év alattiak adnak neki "jobbnál jobb" tanácsot.

Írják le a véleményüket, de tanácsot nem hiszem hogy adniuk kellene, ők még nem látnak bele, hogyan működik egy érett kapcsolat. Ennyit erről.

2010. ápr. 25. 23:39
 12/30 anonim ***** válasza:
64%
Engem az zavar a legjobban, mikor valakinek szexuális problémája van és egy olyan 15 éves csaj válaszol aki még nem látott f@szt életében, bravo girl-t olvas egész nap.
2010. ápr. 25. 23:42
 13/30 Beviz Elek ***** válasza:
82%
Jah és akkor jön az, hogy 16 cm az kicsi? XD
2010. ápr. 25. 23:48
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 18 alattiaknak külön kellene egy részleg vagy nem tudom.

Én sokszor kiírok lakással, munkával emberi kapcsolatokkal (pl. hogyan rendezzek le elegánsan egy helyzetet munkatársakkal vagy partnerekkel) kapcsolatos kérdést, de oda is sokszor beírnak ilyen 14-16 évesek.

Hát nem tudom... fingjuk sincs az egészről, de én már nem állok le velük vitázni, egyszerűen figyelmen kívül hagyom a beírásaikat.

Okoskodnak, pedig megérthetnék, hogy egy munkahely az már nem iskola és nem lehet gyerekesen viselkedni. De mindegy is. Csak legalább ne pofáznának bele abba, amihez nem értenek!!!!!!

2010. ápr. 26. 00:36
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

A mai fiatalok (mintha én 50 éves lennék :S) kicsit túlbecsülik az élettapasztalatukat! Azt hiszik, hogy 15-18 éves korukig hatalmas tapasztalat birtokába kerültek...bárcsak rájönnének, hogy az IGAZI ÉLET még messzejár az iskolapadtól!

Ahogy megboldogult Édesapám mondaná: "ami késik az nem múlik...vagy ha igen akkor már megette a fene"

24/F

2010. ápr. 26. 00:47
 16/30 anonim ***** válasza:
48%

00:36-os "kolléga Úr/Hölgy"

mondjuk úgy gondoltad, hogy legyen szerelem,szex témakör 18 alatt, és külön 18 fölött? elgondolkodtató!

szerintem inkább 18 alatt át kéne települniük a HUMOR kategóriába! NEM?

2010. ápr. 26. 00:50
 17/30 anonim ***** válasza:

00:36 vagyok

Nem tudom, ezt úgysem lehetne megoldani, de elég zavaró, hogy munka, ingatlan, autó stb kérdésekbe is beleszólnak.

Illetve jogi ügyeknél is volt már rá példa.

Nem tudom mi lenne a jó megoldás, de kicsit el kellene őket különíteni. Egyébként valóban legtöbb kérdésük inkább a humor (bár én ezen már nem tudok nevetni) kategóriába sorolható inkább.

De legalább tudnak valahol kérdezni. Csak könyörgöm, ne osszák az észt ott ahol semmi keresnivalójuk.

Én is úgy mondom, mintha 50 éves lennék pedig 30al kevesebb vagyok...

2010. ápr. 26. 01:28
 18/30 anonim ***** válasza:
Szerintem valamilyen szinten jó dolog, hogy van hol kérdezniük, tanácsot kérniük, csak azt nem értem ezt miért hülyeségekre kell felhasználni. Miért kell 2000-szer megkérdezni, hogy terhes lehet-e, hogy szereti-e a srác, és egyéb olyan kérdéseket, amire senki nem tud válaszolni!? Én is voltam kis tini aláírom, én is voltam fülig szerelmes, de ha jól belegondolok nálunk talán akkor kötötték be az internetet amikor 12 voltam, akkor sem korlátlan volt, szóval nem ülhettem naphosszat előtte és tehettem fel ilyen kérdéseket, még is úgyérzem normális ember lett belőlem. A kereső funkciót ugye természetesen senki nem tudja használni... DE! Ismerek olyan oldalt, ahol a tini és a felnőtt ág különvált. Létrehoztak két külön oldalt, pont ezért! Szerintem elég jól működik, bár én még a tini részéhez tartoztam (most már egyre kevésbé). Nem tudom ez itt mennyire lenne megoldás. A legnagyobb probléma szerintem az, hogy aki valós gonddal ír be pl ebbe a kategóriába, az elég hamar elveszik a sok lényegtelen és kamu kérdés között, így igazi választ nem kap a problémájára.
2010. ápr. 26. 07:13
 19/30 anonim ***** válasza:
Ja, és 20/L voltam
2010. ápr. 26. 07:13
 20/30 anonim ***** válasza:
31%
Sokan írnak jó dolgokat főleg hogy manapság már a 18 év alattiaknak kb a 3/4-e elvesztette a szüzességét.Sőt barátnőm mesélte hogy a sulijukban már a 2. osztályosok ( 10!! évesek ) azon gondolkodnak melyik fiúval "járjanak".Szóval vannak akik jó dolgokat írnak,de vannak akik jó nagy hülyeségeket.És a kamu kérdéseket nem csak 18 év alattiak tehetik fel.Vannak a nagyobbak között is elborult agyúak.
2010. ápr. 26. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!