Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a tinik osztják a szexualitás témában az észt, amikor 18 alatt be se lenne szabad tekinteni ide? 24/L
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 23:26
1/30 anonim válasza:
Mert annyira nagyra tartják magukat, sajnos ezt nem lehet megakadályozni:S
20f
2/30 anonim válasza:
a kiírás csak azért van kinn, mert megbüntetnék az oldalt, ha nem tenne figyelmeztetést. De ahogy látod, komoly akadályba nem ütköznek a kisebbek sem. Szóval amíg lesznek 18 év alattiak és ez az oldal létezni fog, addig írni is fognak ide és osztják majd az észt is sajnos.
3/30 anonim válasza:
Mert itt semmiféle törvényt nem lehet betartatni, csak fenyegetőznek, mint a választásra készülő politikusok.
4/30 Beviz Elek válasza:
Azért mert délután nincs jobb tennivalójuk!
Amúgy az én véleményem: szerintem nem baj ha feljönnek és kérdeznek, mert jobb mintha tudatlanok maradnának. Egy fiatal lány kivel beszélgessen erről a témáról? Szülővel kéne, de picit nehéz az ilyen.
A sok gyökér kérdésükkel és gyökér kommentjükkel a ... televan. Kérdezzenek alap dolgokat. Nem gond. De ez a sok terhes szutyok és a csomó kérdés, hogy " hogy mondjam el...". Ha valaki beszari, akkor nem foghatjuk a kezét! Ha beszari, akkor sem lesz tökösebb ha bármit is mondunk neki!
Szerintem... :D
20/f
:)
5/30 anonim válasza:
Miért zavarja az érett és kicsit sem gyerekes felnőtteket, hogy esetleg valaki segítséget kér, illetve ha valaki fiatal kora ellenére jól hozzá tud szólni egy témához? Mert esetleg van személyes tapasztalata (A tinik kb. 60-80%-a elveszti a szüzességét 18 alatt, tehát jobban teszi ha kérdez, mintha hülyeséget csinálna, ezt miért nem lehet elismerni?). És miért nem bírják azt sem felfogni a nagy és okos és érett felnőttek, hogy megbüntetnék az oldalt, ha ezt nem írnák ki? :D
6/30 anonim válasza:
én is úgy gondolom mint 23:33v mi szóval az előttem szóló de bocsi mert 13/L :$
7/30 anonim válasza:
engem multkor egy 14/L oktatott ki, hogy análisan szexelni...
20F
9/30 anonim válasza:
az még ok h kérdeznek h innen megtudják de h kamu kérdést tegyenek fel meg itt sózrakozzanak az már gáz
10/30 A kérdező kommentje:
Hova fajul a világ...
2010. ápr. 25. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!