Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen viszonyban vagytok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen viszonyban vagytok az exe (i) tekkel?

Figyelt kérdés
Barátok maradtatok. Vagy csak akkor beszélgettek, ha véletlenül találkoztok valahol. Vagy csak köszöntök, esetleg azt se.
2010. ápr. 25. 22:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerencsére (?) nincsenek exeim.
2010. ápr. 25. 22:26
 2/16 A kérdező kommentje:
Szerencsés ember vagy.
2010. ápr. 25. 22:27
 3/16 anonim ***** válasza:
Egyikkel se tartom a kapcsolatot.
2010. ápr. 25. 22:29
 4/16 anonim ***** válasza:
Igen eros kapcsolatban. ;) Es mindegyik szeret es tisztel is. Komolyan!
2010. ápr. 25. 22:31
 5/16 A kérdező kommentje:

22:31es

Szerencséd van. Nekem egy exem van, de még arra se képes, hogy köszönjön.

2010. ápr. 25. 22:34
 6/16 anonim ***** válasza:

Rá sem bírok nézni, annyira megbántott. De úgyérzem, hogy a harag lassan átcsap másba. Közönybe. Az a leghatásosabb. És akkor már beszélni is tudok vele anélkül, hogy elküldeném a p*csába... A legszebb szerelmekből lesznek a legcsúnyább befejezések.

20L

2010. ápr. 25. 22:42
 7/16 anonim válasza:
Nekem 3 exem van abból kettőve nem tudok beszélni egyikkel pedig akármikor akármiről...
2010. ápr. 25. 22:43
 8/16 anonim ***** válasza:
Van pár exem, némelyikkel beszélünk, általában köszönünk egymásnak, úgy kb ennyi, olyan nincs, akivel kinyírnánk, és felgyújtanánk egymást...
2010. ápr. 25. 22:49
 9/16 anonim ***** válasza:

Kettő van, egyikükkel sem beszélek.

Egyik elég csúnyán szakított velem, ezért azonnal letiltottam mindenhonnan, és remélem, soha többé nem látom az életben, számomra megszűnt létezni.

Másikkal csak elhidegültünk egymástól, ő mondta h szívesen maradna velem barát, azóta egyszer írt és bepróbálkozott, abból nem lett semmi; azóta pedig nem történt semmi, ha rám írna, beszélnék vele, de egyébként nem hiányzik.

Azokkal viszont, akikkel nem jártam, csak randiztam, furcsamód elég sokkal mai napig néha-néha beszélünk és lazább baráti viszonyban vagyunk.

2010. ápr. 25. 23:09
 10/16 anonim ***** válasza:

én semmilyenben! és asszem ez a természetes!

mi keresni valója lenne a környezetemben (belső környezet) hisz már nincs közünk egymáshoz! Ki-Ki éli maga világát, más-más kapcsolatban!nem kell a feszkó!

tudom kicsit erős, de ez az igazság...ha valakivel (exek) jó kapcsolatot ápolsz, előbb v utóbb vmelyikőtök aktuális párkapcsolata gajra fog menni!

nekem ez az észrevételem!

25/F

2010. ápr. 25. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!