Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi kapcsolataidban a leghülyébb dolog, amit a párodtól tapasztaltál?
Fürdés után mindig kezet mos...
Nem tudom megérteni :D
(elöljáróban: én nő, ő férfi)
-"Utálom a saját nevem, de adjuk azt a gyereknek, ha lesz!" (ráadásul nem is volt generációk óta továbbadott név, a nagyapját nem nem úgy hívták :D)
- azt, hogy rengeteg dologban sz...ágóskodott, más dolgokban meg elég sznob / kényes volt... pl. ő 3 csillagos szállodánál sosem akarta alábbadni, ha utaztunk, még akkor sem, ha volt külön fürdőszoba a szálláshelyen... közben meg nem volt hajlandó pénzt kiadni egy új, normálisan működő mobilra, hanem használtan vett vmi sz..t, ami folyamatosan elromlott és addig toldozgatta-foldozgatta, amíg tényleg kvázi használhatatlan volt, nemcsak félig :D... meg nem volt hajlandó úgy elutazni bárhova külföldre, hogy nem busszal vagy vonattal mentünk, még ha sokkal kényelmesebb is lett volna
- megbontott lekvárt, befőttet, ketchupot, uborkát nem rakott be a hűtőbe, mert otthon is úgy szokták... nem tudom, hogy náluk hogy nem romlott meg... vagy a korai megromlásra hitték azt, hogy "előbb kellett volna megenni, azt' kész)... nem is kifejezetten hideg helyen tárolta volna
- a folyamatos taperolási mániája... de nem is csak szexuális módon, hanem vmi fetisizta módon szerette az orromat csavargatni, a fülemet pöckölni, elém rakta az ujját, hogy "csinálj vele vmit", akkor is, amikor nagyon nem értem rá ilyen elmebetegségekre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!