Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt az eddigi kapcsolataid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi kapcsolataidban a leghülyébb dolog, amit a párodtól tapasztaltál?

Figyelt kérdés
Amire azt mondod tényleg, hogy ÚRISTEN... nagy az isten állatkertje :D
2016. okt. 14. 10:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Fürdés után mindig kezet mos...

Nem tudom megérteni :D

2016. okt. 14. 10:49
 2/5 Diavolino44 ***** válasza:
49%
A tonna szamnyi plüss az agyban. :D
2016. okt. 14. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mikor elhozta az exfeleségétől a szatén ágyneműt, mert hogy az exnek úgy se kell és hát majd milyen jó lesz nekünk, meglátom, mert hát ők olyan jókat tudtak benne aludni.
2016. okt. 14. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor olyan nővel csalt meg, aki rongyosra csalta, verte , igénytelen, kövér volt, felvett egy magassarkút és szétfeslett a lábán....azóta rájöttem, hogy ez most a divat, de akkor lesokkolódtam.
2016. okt. 14. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:

(elöljáróban: én nő, ő férfi)

-"Utálom a saját nevem, de adjuk azt a gyereknek, ha lesz!" (ráadásul nem is volt generációk óta továbbadott név, a nagyapját nem nem úgy hívták :D)

- azt, hogy rengeteg dologban sz...ágóskodott, más dolgokban meg elég sznob / kényes volt... pl. ő 3 csillagos szállodánál sosem akarta alábbadni, ha utaztunk, még akkor sem, ha volt külön fürdőszoba a szálláshelyen... közben meg nem volt hajlandó pénzt kiadni egy új, normálisan működő mobilra, hanem használtan vett vmi sz..t, ami folyamatosan elromlott és addig toldozgatta-foldozgatta, amíg tényleg kvázi használhatatlan volt, nemcsak félig :D... meg nem volt hajlandó úgy elutazni bárhova külföldre, hogy nem busszal vagy vonattal mentünk, még ha sokkal kényelmesebb is lett volna

- megbontott lekvárt, befőttet, ketchupot, uborkát nem rakott be a hűtőbe, mert otthon is úgy szokták... nem tudom, hogy náluk hogy nem romlott meg... vagy a korai megromlásra hitték azt, hogy "előbb kellett volna megenni, azt' kész)... nem is kifejezetten hideg helyen tárolta volna

- a folyamatos taperolási mániája... de nem is csak szexuális módon, hanem vmi fetisizta módon szerette az orromat csavargatni, a fülemet pöckölni, elém rakta az ujját, hogy "csinálj vele vmit", akkor is, amikor nagyon nem értem rá ilyen elmebetegségekre :D

2022. jan. 26. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!