Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg qurvának kell lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg qurvának kell lenni ahhoz, hogy a férfiak megbecsüljenek és értékeljenek?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt látni. A való életben is,neten is. Egyszóval: mindenhol.

Írta itt már nem egy pasi aki csak prostival jönne össze.

2016. okt. 13. 20:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
43%
Egyébként nő vagyok, úgyhogy nem vagyok elfoglalva a kipakolt mellekkel, másokéval sem és az enyéim sem azok, mégis meg vagyok becsülve.
2016. okt. 13. 20:31
 12/29 A kérdező kommentje:
Jo(bb) körökben mozogsz ezek szerint!
2016. okt. 13. 20:39
 13/29 anonim ***** válasza:
57%
Nem feltétlenül a gazdagra gondolok, hanem arra, hogy a legtöbb "szürke kisegér" lánynak is valamiféle hangos partiarc kell, aki minimum a társasága közepe, "hogy kiegészítsen". Egy hasonlóan introvertáltabb srác szóba sem jöhet, mert azok nyomik, talán akkor kivételt lehet tenni, ha extra jóképűek.
2016. okt. 13. 20:40
 14/29 anonim ***** válasza:
28%
nem kell annik lenni, csak emberszámba kell venni azokat is akik a belüket is kidolgoznák érted!
2016. okt. 13. 20:41
 15/29 anonim ***** válasza:
46%

Fogadjunk, hogy neoliberális, feminista és domináns típus vagy, aki dacosan végignéz és lenézően általánosítja egy szexista óriásdisznóként a teljes férfitársadalmat.

Én mostanában csak ilyen nőkbe futok bele. Ez a dacosság rettentően irritáló a mai nőkben. Egyben óriási kettősség is, mert elvárnátok egy kedves, aranyos apajellemű férfit, bezzeg aki ilyen lenne azon keresztül néztek, mint ló a fakerítésen.

A kérdésedből tökéletesen ez jön le, ha ilyen prekoncepciókat gyártasz a férfiakról.

2016. okt. 13. 20:42
 16/29 A kérdező kommentje:

Honnan veszed,hogy nem veszem őket emberszámba??

Képzeld! Emberszámba veszem őket.

2016. okt. 13. 20:43
 17/29 anonim ***** válasza:
6%

Keversz két dolgot, a valódi prostikat, akiknek ez a foglalkozásuk, és a k.rvásan viselkedő nőket. A kettő között csak halvány összefüggés van. Egy valódi prostit hétköznapi helyzetben nem valószínű hogy felismersz az utcán, úgyhogy ezt hagyjuk is.

Egy talpraesett, magabiztos, vagány, szexis nő nyilván vonzó. Ahogy fordítva, egy férfiban is ezek vonzó tulajdonságok, nehogy letagadd. Egy k.rvás csaj alapvetően ezért előnyből indul. És természetesen aki fűvel fával lefekszik, az sok férfival lesz. De nem kell ezt azért túlértékelni. Ha te egy másik nőt sokkal sikeresebbnek érzel, és csak annyi különbséget vélsz felfedezni, hogy k.rvásabban öltözik vagy fűvel-fával lefekszik, akkor nagyon tévedsz.

2016. okt. 13. 20:43
 18/29 A kérdező kommentje:

"Fogadjunk, hogy neoliberális, feminista és domináns típus vagy, aki dacosan végignéz és lenézően általánosítja egy szexista óriásdisznóként a teljes férfitársadalmat."

Nem nézem le a férfitársadalmat!

Ja és a disznótól elég messze vagyok! Idióta!

Túlzottan feminista sem vagyok szerintem. Domináns típus...hát van bennem dominancia tisztességgel. De nem az a lényeg!

2016. okt. 13. 20:46
 19/29 anonim ***** válasza:
56%

Egyébként nekem pont az ellenkezője a rettentő vonzó. A rejtett szépség. Egy aranyos, kedves visszahúzódóbb lány, aki nem az a tökéletes szépség, aki elszállt már rég magától, hanem szerethető intelligens nő. Aki nem pakolja ki fészbúkra az életét, hanem helyette mondjuk lájkol egy tudományos cikket, vagy véleménye van a gazdaságról, esetleg szeret egy jó zenét... de ha kell munka/egyetem után felveszi a kis szemüvegét meg a tiptop pizsamáját, és összebújva nézünk valami geek sorozatot, netán gamelünk az ágyon.

De el lehet vele menni szalonnát sütni vidékre a cimborákhoz, majd jól betépni és flashelni a csillagos égre, meg a parázsló farönkökre.

Na én nekem ilyen nő kell, és bizony ritka mint a fehér holló.

2016. okt. 13. 20:50
 20/29 A kérdező kommentje:

"Egy talpraesett, magabiztos, vagány, szexis nő nyilván vonzó. Ahogy fordítva, egy férfiban is ezek vonzó tulajdonságok, nehogy letagadd."

De én nem az olyan nőkre gondolok akik magabiztosak és szexik! Hanem az olyanokra akik kb. mindenkivel ágyba bújnak!

Természetesen egy szexi,vonzó, magabiztos nő jó látvány. És nem mellesleg nagyon jó tulajdonság is.

De egy qurva és egy magabiztos nő között van különbség!

2016. okt. 13. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!