Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hazudtam a szüleimnek fél éve, hogy volt már barátnőm. Mit tegyek? 17F
Ne legyen ezért bűntudatod, ők szekáltak mindig a " van már csajod" kérdéssel,amikor semmi közük hozzá. Ezt megmondhatod nekik is, vagy teheted azt,amit az előzőek javasoltak, vájkálj a szüleid/ nagyszüleid magánéletében.
L/17 (Még nekem sem volt pasim, de szerencsére engem csak pár marha kérdezget, akikkel ritkán találkozom :D)
Tudod, hogy szerezzél barátnőt? LÉGY FÉRFI!
Na jó, nem, de ettől függtlenül légy férfi. Kezdd azzal, hogy elmondod mindenkinek, mi a helyzet, és jól leb*szod őket, hogy így stresszelnek. Ne hagyd, hogy félbeszakítsanak, amint valaki elkezd beszélni a mondókád közben, szakítsd félbe jó hangosan, hogy "hadd mondjam végig". Az én családomban legalábbis csak így lehet kommunikálni valamit. A szüleidnek mondd meg, hogy ha rákérdeznek, hogy van-e barátnőd, 1 napig nem szólsz hozzájuk. Ha utána még1x rákérdeznek, akkor 2 napig, és így tovább. Nagyszüleiddel ugyanez, csak vedd a látogatásaid gyakoriságát (mondjuk 1 hét), és mondd meg, hogy ha ottléted során a szerelmi életedről kérdezősködnek, akkor 1 hétig nem mész hozzájuk. Ha ezután még1x rákérdeznek, akkor 2 hétig, és így tovább. Ez nem duzzogás, hanem arról van szó, hogy nagyon szeretnek, meg féltenek, meg minden. Így értésükre adhatod, hogy megfojtanak a szeretetükkel. Hidd el, jobban fogja zavarni őket, hogy ignorálod őket, mint az, hogy nincs barátnőd.
Egyébként pedig a csajokat semmi sem taszítja jobban, mint ha egy fiú túl görcsösen próbálkozik, és valszeg ez játszik Nálad is, hiszen nem akármilyen stressz alatt vagy, amikor egy lánnyal beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!