Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti elítélnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti elítélnétek egy olyan fiút, aki az IQ teszten átlag alatti eredményt produkált, vagy szerintetek ez nem mérvadó?

Figyelt kérdés

2016. okt. 12. 11:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#9 én úgy írtam 117-es tesztet, de mellette a gyakorlati érzékem nem túl jó.
2016. okt. 12. 12:10
 12/22 anonim ***** válasza:
56%

"Egy IQ tesztet úgy is el lehet cseszni, hogy piszok fáradt az ember, és koncentráció hiány stb."

4 órás alvás után simán megírtam, ezek a feladatok nem igényelnek annyi koncentrációt, mert nem összetett feladatok.

2016. okt. 12. 12:14
 13/22 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Csak tudnám miért lettem lepontozva...

2016. okt. 12. 12:23
 14/22 anonim ***** válasza:

"Csak tudnám miért lettem lepontozva..."

Nem tudom miért aggódsz ezen... ennek az oldalnak nem ez a lényege, am le tudod tiltani ha zavar.

2016. okt. 12. 12:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért az elég sokat elmond az illetőről, ha egy ilyen teszten 90 alatti értéket produkál.

Mi is csináltunk ilyet a suliban, és volt következménye, mikor az egyik lány csupán 75 pontot ért el rajta (tehát gyakorlatilag enyhe szellemi fogyatékos, ami nem meglepő, mivel kétszer is bukott.)

Az is elég ritka, ha valaki egyébként zseni, és gyenge eredményt ér el, mint az, ha valaki pl. egy 125-ös IQ mellett nem tud kiigazodni a hétköznapokban, vagy gyenge lenne a tanulmányi eredménye.

Nem mondom, hogy első randin az orra alá tolom bárkinek bármelyik tesztet, és hogy nem lehet jó ember az, aki nem ér el rajta X pontot.

De nekem társra van szükségem, nem szexpartnerre: fontos, hogy tudjunk beszélgetni, egy hullámhosszon legyünk, és szellemileg is partner legyen.

Ha valaki ilyen teszten az átlag alatti eredményt ért el, az egy hétköznapi beszélgetés során is simán ki fog bukni: nem tudunk normálisan beszélgetni.

2016. okt. 12. 12:32
 16/22 anonim ***** válasza:

13-as jah remek cikkek, de problémamegoldó képesség nélkül aligha leszel sikeres. Tehát igaz h nem garantálja a sikert de fontos alapfeltétele.

Ahogy a kosaras példában is igaz h a magasság miatt nem leszel jó kosaras de az biztos h 160cm alatt esélyed sincs.

2016. okt. 12. 12:37
 17/22 anonim ***** válasza:
Az IQ teszt egy bizonyos logikai tudást, érzéket vizsgál. Csak ettől nem lesz vki okos, és ha nem ér el jó eredményt, akkor is lehet sok más dolog, ami miatt lehet okosnak nevezni. Lehet, nem tudja megmondani,hogy melyik kiszínezett kör-négyzet kombó jön a sorban az 5 másik után, de attól még lehet logikus a gondolkozása a való életben, lehet józan paraszti esze, emellett lehet szorgalmas,tájékozott, olvasott... az okosság nem az IQ-tesztes eredménytől függ. Plusz azt sem tudjuk, milyen állapotban volt, amikor kitöltötte a tesztet... ha amúgy én okosnak tartom, akkor össze fogok vele jönni. Ha emellett én is butának tartom, akkor nem (és akkor sem, ha 150-es az IQ-ja, ha más téren nagyon hülye).
2016. okt. 12. 12:38
 18/22 anonim ***** válasza:

" az okosság nem az IQ-tesztes eredménytől függ."

Azért korrelál vele, bizonyos iq alatt nincsenek okos emberek. pl magasabb iq-val jellemzően több minden érdekli az embert, alacsonnyal meg kevesebb. Így nem csoda ha magasabb IQ-val okosabb/műveltebb valaki. Persze nem azt állítom h mensa szint kell hozzá.

2016. okt. 12. 12:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Jajj látom itt mindenki, huu de nagyon okos, művelt, IQ bajnok, és fel is vág vele! :D csupán a válaszom lényegét nem fogták fel... sebaj! Én vagyok a " műveletlen " elnézést!

A lényeg, hogy papírokkal is lehet valaki, ' buta az életben, vagy bunkó! Sosem kértem még, sem randin.. sem utána ! Egy IQ tesztet sem, de még egy iskolai végzettséget sem !

Az alapvető intelligencia, másképp is kiderül!

Ha már papírok alapján van az ismerkedés ott már baj van !

De sok sikert mindenkinek,

a " Tetszel! ... de lécci a bizonyítványaidat és az összes teszted eredményét mutasd már meg! " alapú kapcsolatokhoz- barátkozáshoz! :D

#10! Voltam !

2016. okt. 12. 13:04
 20/22 anonim ***** válasza:
91%

Kitöltöttem már a mensa tesztet és 125 jött ki nekem. Érdekes régebben mindig úgy gondoltam, hogy ha lesz egy párom, csak nagyon magas intelligenciaszintű lehet majd, mert hozzám az való és csak ilyen lehet a lelkitársam. Mindig is az okos férfiak vonzottak.

Aztán megismertem a barátomat, akivel később beszélgetve az IQ is felmerült, mint téma és kiderült, hogy neki jóval kevesebb.

Viszont mire ezt megtudtam, már szerettem őt és rájöttem, hogy az IQ egyáltalán nem mindegy, az érzelmi intelligencia is regeteget számít. Neki pedig magas az érzelmi intelligenciája, szerintem sokkal magasabb, mint az enyém, így például párkapcsolati probléma megbeszélésekor sokszor érzem azt, hogy ő az érettebb.

Otthon, mikor együtt vagyunk, nem logikai feladatokat oldunk meg, hanem szeretjük egymást és élvezzük egymás társaságát, szóval abszolút nem zavaró számomra az eltérés köztünk.

Kell egy alap intelligenciaszint, ami nélkül nem lehet értelmes felnőttek módjára kommunikálni, falra mászok a lassúfelfogású emberektől, de nem minden az IQ és attól, hogy valakinek magas az IQ-ja, még simán lehet egy érzéketlen, antiszociális k.csög (sőt... a zsenik körében elég gyakori a szociális intelligencia alulfejlettsége).

22/L

2016. okt. 12. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!