Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igaza van annak, aki szerint az extrém kover emberek unintelligensek?
"De kis botor vagyok. :D"
Az. Most komolyan akin rajta van 100kg felesleg nem tök 8 h milyen a zsíraránya?
Miért lenne logikátlan? Ott írja alatta: "Egyesek szerint az okos emberek megértik, mitol lehetnek egészségesek es fittek. A buták pedig elhagyják magukat."
Tehát: okosság = megértik mitől lehetnek fittek. Ha pedig nagyon jól tudják (mert személyi edzők vagy ebből élnek), akkor nagyon okosak. A buta nem tudja, elhagyja magát, kövér (hiszen más oka nem is lehet a kövérségének, csak ha buta). Ha nagyon kövér, akkor nagyon buta. Innen már jön az én (valóban sarkított) megállapításom.
Egyébként a súlyos elhízás sem az unintelligencia miatt van (tehát pontosan tudják, hogy kevesebb kajával kevesebb kilók lennének), hanem az intelligens emberek általában érzékenyebbek a külső visszajelzésekre, és szigorúbban fogják magukat, vagyis nem szednek fel rémesen nagy túlsúlyt, míg egy kevésbé intelligens ember általában jobban le tudja szarni a külső visszajelzéseket.
Nem tudom miért beszél mindenki kövér emberikrekről. Az extrémkövér emberekről van szó. Segítek:
Szélsőségesen kövér emberek között több a valódi beteg, mint a simán dagiknál. Egy jó agyalapi sérülés, egy inzulin termelő daganat vagy genetikai rendellenesség simán csinál olyan étvágyat, hogy az illető 200 kg-ossan kerül orvoshoz. De ez most mindegy...
Nyilván az USA-ban, ahol mindent ötkilós kiszerelésben kapni, ott több lesz a passzióból és butaságból elhízott, akinek egy boldogsága a zabálás, mint a mértéktartóbb országokban.
Amúgy az általam ismert egyik legintelligensebb orvos konkrétan gurul (passzióból, nem beteg), ennek ellenére a NASA-nak dolgozik. Szar neki, a butának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!