Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is igaza van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igaza van annak, aki szerint az extrém kover emberek unintelligensek?

Figyelt kérdés
Egyesek szerint az okos emberek megértik, mitol lehetnek egészségesek es fittek. A buták pedig elhagyják magukat.
2016. okt. 12. 02:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az egyik legértelmesebb youtubeos akit ismerek kövér:D És ez csak egy példa. Ez a legtöbbször nem választás kérdése. Sokan gyerekként lesznek azok aztán sose adják le, vagy nincs erejük változtatni a megszokotton, vagy nem is akarnak változtatni. Amúgy is a nagyon intelligens emberek hajlamosak elhagyni magukat valamilyen téren, pont azért mert "nincs értelme" nem így tenni, vagy csak más dolgok érdeklik őket.
2016. okt. 12. 09:03
 12/21 anonim ***** válasza:

"De kis botor vagyok. :D"

Az. Most komolyan akin rajta van 100kg felesleg nem tök 8 h milyen a zsíraránya?

2016. okt. 12. 09:04
 13/21 anonim ***** válasza:

Miért lenne logikátlan? Ott írja alatta: "Egyesek szerint az okos emberek megértik, mitol lehetnek egészségesek es fittek. A buták pedig elhagyják magukat."

Tehát: okosság = megértik mitől lehetnek fittek. Ha pedig nagyon jól tudják (mert személyi edzők vagy ebből élnek), akkor nagyon okosak. A buta nem tudja, elhagyja magát, kövér (hiszen más oka nem is lehet a kövérségének, csak ha buta). Ha nagyon kövér, akkor nagyon buta. Innen már jön az én (valóban sarkított) megállapításom.

Egyébként a súlyos elhízás sem az unintelligencia miatt van (tehát pontosan tudják, hogy kevesebb kajával kevesebb kilók lennének), hanem az intelligens emberek általában érzékenyebbek a külső visszajelzésekre, és szigorúbban fogják magukat, vagyis nem szednek fel rémesen nagy túlsúlyt, míg egy kevésbé intelligens ember általában jobban le tudja szarni a külső visszajelzéseket.

2016. okt. 12. 09:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért beszél mindenki kövér emberikrekről. Az extrémkövér emberekről van szó. Segítek:

[link]

2016. okt. 12. 09:07
 15/21 anonim ***** válasza:
13-as ha megnézed minden szélsőséges hozzáállás ostobaságból ered. Az h kövér valaki nem jelent semmi, de a szélsőségesen kövér már nagyon is.
2016. okt. 12. 09:10
 16/21 anonim ***** válasza:
#13 én speciel olyan magasról szarom le a külsőmet ért kritikákat, hogy olyan magasságban a szökési sebesség eléréséhez egy szívószáon keresztül 5 bar nyomáson pumpált levegő is elég. De az intelligencia teszteken érdekes módon jól teljesítek. De egyébként sem érzem a annyira a kollerációt.
2016. okt. 12. 09:27
 17/21 anonim ***** válasza:

Szélsőségesen kövér emberek között több a valódi beteg, mint a simán dagiknál. Egy jó agyalapi sérülés, egy inzulin termelő daganat vagy genetikai rendellenesség simán csinál olyan étvágyat, hogy az illető 200 kg-ossan kerül orvoshoz. De ez most mindegy...

Nyilván az USA-ban, ahol mindent ötkilós kiszerelésben kapni, ott több lesz a passzióból és butaságból elhízott, akinek egy boldogsága a zabálás, mint a mértéktartóbb országokban.

Amúgy az általam ismert egyik legintelligensebb orvos konkrétan gurul (passzióból, nem beteg), ennek ellenére a NASA-nak dolgozik. Szar neki, a butának.

2016. okt. 12. 09:30
 18/21 anonim ***** válasza:
9:27 Átlagokról beszélünk. Van nagyon intelligens matematikus, aki hajléktalannak néz ki az igénytelenség miatt, de konkrétan nem érdekli. Ennek ellenére az intelligensebb embereknél általában nagyobb a megfelelési kényszer. Ott van kolleráció :) (Bocs, tudom hogy csak elírás, de nagyon tetszik.)
2016. okt. 12. 09:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát jó meggyőztetek.
2016. okt. 12. 09:35
 20/21 anonim ***** válasza:
#18 Bassszus, :D Igen, köszi.. Szóval korreláció. Egyébként nem elírás, csak rohadt rég tanultam statisztikát. :)
2016. okt. 12. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!