Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Love.hu társkeresőoldal. Mi a véleményetek róla?
Esetleg ha van tapasztalatok, akkor megosztanátok velem?
Olyanra gondolok főként, hogy jött itt össze már valakinek komolyabb kapcsolata, vsgy inkább csak szexkapcsolat?
Köszönöm mindenkinek a válaszolat!
Am 18L vagyok, és fennt vagyok az oldalon.
Nem kell fizetnem semmit sem, ha más képeit akarom megnézni.
Persze lehet ilyen VIP tagságot venni, de nekem nem kell.
De csak arr voltam kíváncsi, h kinek mi a tapsztalata, mert eddig engem csak a perverz alakok találtak meg. Aki meg tetszett volna, az nem írt vissza.
Szal nekem elég rosszak a tapasztalataim ezzel kapcsolatban.
De annak grat, akinek összejött itt egy kapcsolat. :)
De én sztem törlöm a regisztrációmat mert 2 év alatt kb. semmire sem mentem vele.
Vegyesek a tapasztalatok. 2 személy maradt meg arról az oldalról, akikkel kapcsolatban vagyok. Az egyik a fogadott bátyám lett, a másik meg a párom, immáron másfél éve lassan.
Egyébként nálam pont a 2 év volt a vízválasztó. A végén már csak hülyeségből jártam fel az oldalra, nem is kerestem magamnak párt. Aztán rám írt egy 24 éves srác és elkezdett valami alakulni. Persze a dolog vége találkozás lett, majd távkapcsolat, ma meg már együtt élünk...:)
Akár mennyire hangzik hülyén, de a legjobb dolgok tényleg váratlanul történnek....
20/L
Köszönöm a válaszokat!
Utólsónak gratulálok! :)
Hát igen, néha vannak véletlenek. De szerintem pont ezekben a ritka véletlen pillanatokban tudnak történni a legnagyobb dolgok...:D
De én már meguntam azt az oldalt, legalábbis, hogy állandóan zaklatnak, szal inkább törlöm magam. :)
De köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!