Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Love.hu társkeresőoldal. Mi a véleményetek róla?
Esetleg ha van tapasztalatok, akkor megosztanátok velem?
Olyanra gondolok főként, hogy jött itt össze már valakinek komolyabb kapcsolata, vsgy inkább csak szexkapcsolat?
csak akkor tudod megnézni a képeket, ha küldesz sms-t jó drágán.
sz*r.
Helló!
Nem pont a love.hu-n , hanem a találka.hu-n. Két és fél évvel ezelőtt regisztráltam, persze csak poénból. Először legalább is úgy gondoltam. Írtak jó páran, de igazából nem vettem komolyan. majd egy nap írt egy srác, hogy szívesen találkozna velem. meg is beszéltünk egy találkozót. Kellemes csalódás volt, nagyon kedves volt, rögtön megtetszett. Mint kiderül, ő is inkább csak kíváncsiságból regisztrált. Hát ennek egy több mint 2 éves kapcsolat lett az eredménye. Sajnos, nem olyan régen külön váltak útjaink. Így alakult, de nekem mindenképpen pozitív élmény eket hozott, hogy regisztráltam az oldalon. Sok sikert.
22/L
Helló!
Nem pont a love.hu-n , hanem a találka.hu-n. Két és fél évvel ezelőtt regisztráltam, persze csak poénból. Először legalább is úgy gondoltam. Írtak jó páran, de igazából nem vettem komolyan. majd egy nap írt egy srác, hogy szívesen találkozna velem. meg is beszéltünk egy találkozót. Kellemes csalódás volt, nagyon kedves volt, rögtön megtetszett. Mint kiderül, ő is inkább csak kíváncsiságból regisztrált. Hát ennek egy több mint 2 éves kapcsolat lett az eredménye. Sajnos, nem olyan régen külön váltak útjaink. Így alakult, de nekem mindenképpen pozitív élmény eket hozott, hogy regisztráltam az oldalon. Sok sikert.
23/L
Társkeresőkről általában:
Ha rászánod magad, akkor fizetned kell mindenhol. Kivéve, ha lány vagy, ők mindenhol sóherek, és ők valamennyire meg is tehetik. :) Szóval havi 500-1000 pénzre készülj, különben csak bénázás.
Love.hu:
Hááát... nem a legrosszabb, és nem is a legjobb hely. Olyan vegyes felvágott. A csajok nincsenek elszállva maguktól túlzottan, de nem is túlzottan nagy durranások. Mármint átlagban.
Nekem egyszer jött össze valakivel a love.hu-n, vele párszor lefeküdtünk, aztán pár hét után rájöttünk, hogy nem az igazi.
Régen inkább az nlcafe jött be, de mostanában nagyon gyatra a választék. Ráadásul kapcsolatig az nlcafe-val is csak 1x jutottam. Volt még egy társkeresős kapcsolatom a Zoosk-ról (Facebook). Ennyi a társkeresős tapasztalatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!