Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mai fiatalok akarnak egymástól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai fiatalok akarnak egymástól valamit azon kívül, hogy néha összejönnek egy fiúval vagy egy lánnyal szexelni? Tervezik a házasságot vagy a családalapítást? Megfordul a fejükben ez egyáltalán?

Figyelt kérdés

2016. okt. 11. 14:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Hát én személy szerint pontosan tudom, hogy mire vágyok. Már 16 évesen költségvetési tervet készítettem arról, hogy hogyan tudnék megélni. Persze ez majd 10-20 év múlva semmit sem fog érni, sőt most sem ér, de attól még tudom, hogy mire vágyom. A mostani párommal sokat diák-munkázunk és gyűjtjük a pénzt a jövőnkre. Továbbtanulásra, jogsira, összeköltözésre. És persze majd szeretnénk egyszer össze is házasodni, meg gyereket is. Lehet, hogy mondjuk félmillió forint nem a világ és ennyi pénz semmire sem elég, de attól még igyekszünk és mindent megteszünk azért, hogy megalapozzuk a jövőnket. Ettől függetlenül persze nem biztos, hogy együtt is maradunk, mert bármi történhet, de szerintem mindegy az hogy 20 vagy 30 évesek vagyunk, ugyan úgy közbe jöhet valami. Attól mi még komolyan vesszük a dolgot, nagyon szeretjük egymást és mindent megteszünk azért, hogy egyszer élhessük azt az életet, amire vágyunk.

20/L

2016. okt. 11. 15:03
 12/27 A kérdező kommentje:
Az ilyen életfelfogás tiszteletet érdemel szerintem ! Remélem megbecsül a srácod:)
2016. okt. 11. 15:19
 13/27 anonim ***** válasza:

Én egész kicsi koromtól tervezem a házasságot. Most nem a csicsás esküvőre gondoltam, az utoljára 10 évesen volt a terveim között... de mindig úgy éreztem, hogy szeretnék megházasodni, mert ennek a ceremóniának nekem spirituális töltete van. Még most is ezt tervezem. Egy emberrel feküdtem le eddig életemben, ő több, mint 4 éve a párom, most már a vőlegényem. Most költöztünk össze nemrég, és majd ha picit sikerül félretenni, akkor össze is fogunk házasodni (azért egy nagyon szűk körű délutáni ebédet szeretnénk a ceremónia után, plusz egy normális fotóst és szép ruhát).

Családalapítás... gyereket nem biztos, hogy akarok - az biztos, hogy most még nem érzem magam késznek rá, és nem tudom, hogy azért, mert pár év múlva leszek rá megérve vagy egyszerűen soha. De ha már az is családnak számít a kérdezőnek, hogy mi ketten a párommal (mert nekem igen), akkor igen, tervezem.

27N

2016. okt. 11. 15:33
 14/27 anonim ***** válasza:

Én személy szerint mindig úgy indulok neki egy párkapcsolatnak, hogy az hosszútávú legyen és tudjak a párommal tervezni.

Az egy más kérdés, hogy idő közben megváltoznak a dolgok.

Teljesen meg akarok bizonyosodni arról, hogy megfelelő apja lenne a gyerekeimnek és felelősségteljes férj lenne.

Nem ugrok neki azonnal az ilyen nagyobb volumenű dolgoknak, de ha meggyőződtem a kapcsolat tényleges működőképességéről, akkor a gyereket és a házasságot vele szeretném megvalósítani. 24L

2016. okt. 11. 15:53
 15/27 A kérdező kommentje:
Túlnépesedést hagyjuk mert nem magyarokból van sok ! Így is nem ide tartozik ez a válasz vagy téma felhozatal !
2016. okt. 11. 18:38
 16/27 anonim ***** válasza:
És miért is kellene, hogy pont magyarból jó sok legyen?
2016. okt. 11. 18:45
 17/27 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon naponta feltűnik egy olyan kérdés, amelyben szexpartnert keresnek. Még harmincas, meglett férfiak is csak és kizárólag a szexben gondolkodnak. Az én gyerekeim se kapkodják el a gyerek kérdést. Noha elmúlt harminc valamennyi, és boldog párkapcsolatban élnek, valamit mindig hiányolnak. Majd, ha nagyobb lakás, majd, ha jobb állás, majd, ha másik kocsi, majd, ha megjönnek a fecskék... Mindig van valami, amihez kötik.
2016. okt. 11. 18:53
 18/27 anonim ***** válasza:

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy mire alapozod ezeket a kérdéseket amit feltettél? Esetleg van valami kimutatás, statisztika, hogy a mai fiatalok már nem akarnak sem házasodni, sem családot?

Mert ahogy én látom - ha tévedek, én kérek elnézést - ismersz/látsz néhány fiatalat (esetleg tinit) akik felelőtlenül élnek, szórakoznak, buliba járnak és erre vetíted ki, hogy akkor biztos minden fiatal ilyen.

Szerintem nincs igazad. Én inkább úgy gondolom, az egyre nehezebb megélhetés elkedvteleníti a felelősen gondolkozó fiatalokat attól, hogy a régebben ideális kornak számító időben családot alapítsanak. Így pedig kitolódnak a határidők és már nem huszonévesen vállalnak gyereket, családot hanem inkább a harmincas évekbe. (Bár ezt sem mondanám átlagnak, mert sajnos nagyon sok felelőtlen huszonegynéhány ne adj isten 18 évest lehet látni aki már babát vár. Bár ezzel sem lenne bajom,ha a felelőtlen jelző nem lenne ott.)

Mielőtt a mai fiatalokban keressük a hibát (nyilván rengeteg van, ezt nem vitatom) a saját gazdaságunkba, oktatásban kéne meglátni azt. Főleg az oktatásban, és itt most nem a tanárokra gondolok.

2016. okt. 11. 20:57
 19/27 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet teljes és boldog életet élni gyerek meg házasság nélkül is. Én amióta az eszemet tudom azt mondom, hogy nem kell gyerek és ezt a mai napig tartom. Egyszerűen nem vágyom rá egy kicsit sem, nincs hozzájuk se türelmem, se idegrendszerem, sem semmim. A házasságot pedig egy felesleges dolognak tartom, szerintem enélkül is tudja 100%-ig szeretni egymást két ember.

És egyáltalán nem vagyok az a minden héten bulizós csaj, aki talajrészegre issza magát és "szexkapcsolatosdit" játszik meg fűvel-fával ágybabújik. Pont az ellenkezője.

Szeretnék egy társat magam melle, hosszútávra tervezek mindig, ha képbe kerül egy pasi, mert nekem nem pálya ez a járjunk össze dugni.

2016. okt. 11. 23:27
 20/27 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen akarok házasságot, gyereket nem tudom, hogy akarok-e majd. :D De nyugs kis családi életre vágyom párommal, meg 1-2 macskával a saját kis kuckónkban.

Viszont röhögtek már ki emiatt, hogy naiv vagyok, meg maradi... Egyre nagyobb divat a laza kapcsolat, vagy szexkapcsolat a korosztályomban. Ez nem baj, az viszont már igen, hogy sokan lenézik és kinevetik azokat, akik komolyan terveznek valakivel.

22L

2016. okt. 12. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!