Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszonéves nők nagy része miért várja el automatikusan a leendő pasitól hogy legyen neki lakása holott a legtöbb ilyen lány a mamijával él?
Én nem várom el szóval bebuktad rendesen!
23/N
Nem a nagy részük.
Legfeljebb azoknak a nagyrésze, akikkel te ismerkedsz. Talán nem a pénzéhes plázaribizlik között kéne keresgélni. ;)
Sok hülye piccs meg feminista válaszoló! Azt sem tudjátok mi van kint az életben!
Még a normálisnak tűnő nők is a pasitól várják hogy megteremtsék a kényelmüket. És ez rohadt szégyen a nőkre nézve!
A másik oldalról nézve a dolgot... nekem van saját házam, autóm, normális fizetésem, egyedülálló vagyok. Mégsem találok magamnak barátnőt, pedig ismerkedek! Szóval nem minden nőnek ez a mérvadó!
32/F.
#18-as ilyen kérdést nem a normális életrevaló pasik írnak ki.... -inkább nőgyűlölő senkiházik.
Sajnálom, hogy nincs barátnőd.
Aki a nemdolgozásrol írt annak annyi, hogy pár év munka után lehet vidéken lakást vagy telket venni később építkezni stb... De csak sírni, hogy meggebedek úgyse... úgyse.....
Kérdező értjük a kérdést, csak nincs igazad!
Pár cafka ismeretében vontál le konzekvenciát!
A mai fiatal, művelt nők írigylésreméltóan megállják a helyüket az életben és nem szorulnak rá egy pasi ingatlanjára sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!