Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem értelmetlenség egy párkapcsolat?
Csak tudod ám mi a baj. A férfi nézze csak el, hogy ő nézegti a migriket, de ha a férfi nézelődik akkor sárkány-attack van és "tök jogosan"... Ez így nem egy kicsit egyenlőtlen?
Francokat jogos, semmilyen helyzetben nem jogos az általad leírt primitív viselkedés, édesmindegy, melyik nem produkálja. Nőből is van pont elég pszichopata, de senki nem kötelez arra senkit, hogy elnézze nekik ezt a viselkedést. Aki meg eltűri az ilyen viselkedést a környezetében, az vessen magára, mindegy, hogy férfi vagy nő.
Neked viszont súlyos komplexusaid lehetnek, ha komolyan hiszel a sok sületlenségben, amit összehordasz.
Dehogy hiszek, csak kicsit megpiszkáltam az állóvizet. Sajnos radikálisan kell, különben leszarják. Így meg néha tök jó beszlgetések vannak. Igazából annyira nem, de vagyok annyira magányos, hogy annak tűnjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!