Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak egy lánynak email-be?
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék írni egy lánynak levelet, ismerkedés céljából.Lányok, kíváncsi lennék arra, hogy ti milyen típusú levelet szeretnétek kapni!2010. ápr. 25. 13:44
1/5 anonim válasza:
Csak természetesen.És semmi nagyon nyálas dolog...:D Csak mintha barátkozni szeretnél vele:P
2/5 anonim válasza:
Szia!
Xy vagyok,és xy helyen láttalak. Nagyon szimpatikusnak tünsz,és szeretnélek jobban megismerni. Ha esetleg úgy gondolod,hogy Te is engem,akkor vegyél fel msn-re:
xy@xy.hu :D
Üdv: Xy
3/5 A kérdező kommentje:
Ok, szóval nem szeretitek, ha egy levél túl hosszú?!
2010. ápr. 25. 13:52
4/5 anonim válasza:
"Ha esetleg úgy gondolod,hogy" - ez gyenge papucs szöveg.
5/5 anonim válasza:
nemnagyobn, főleg ha nem is ismerlek. :D
én iylet akarnék:
Szia!
Xy vagyok, és xy-kor xy helyen láttalak. Nagyon szimpatikusnak tűnsz, szívesen megismernélek. :D
Ha van kedved ismerkedni, akkor itt az msn címem:
xy@valami.com vagy csak íj vissza e-mailben. :D
köszi!
Xy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!