Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy engem olyan dolgok idegesítenek az emberekben, amik az átlag embereket nem? Tovább lent.
Ahogy látom az embereknek bőven elég annyi,hogy a párjuk aránylag legyen szép a többi nem számÍt.A belső tulajdonság,szokásaik nem fontosak annyira.Engem olyan dolgok idegesÍtenek,egy emberben amiket mások nem idegesÍt,és még csak eszükbe se jutnának ezek.pl.idegesÍt,ha nem tud jóÍzüen enni,ha lassan eszik,keveset eszik,válogatós.Szinte föltudok robbani az ilyen emberektől.Volt már ebből problémám is,mivel én elég gyorsan eszek,egyszer közösen ettünk a párommal chipset zacskóból,és én olyan gyorsan ettem,hogy szinte megettem előle az egészet.ő meg beszólt nekem emiatt.mondta,hogy egyek lassabban.én meg mondtam neki,hogy nem eszek.
IdegesÍt,ha valaki túl lassan és halkan beszél,nem mondja ki a frankót.az is idegesÍt,ha nem tud káromkodni.pl.nekem egy elég mocskos szám van.Elég keményem kimondom a frankót,ha tudom,hogy igazam van akkor képtelen vagyok visszafogni magam,ha valamihez nem értek,akkor abba nem szólók bele,inkább bekussulok.szóval nem vagyok egy agyatlan ember,aki fecseg össze vissza mindenfélét.
Az is idegesÍt az emberekben,hogy nem őrültek,bolondok.nyiván ezt a jelzőt nem az elmebetegségre értem.Hanem arra,hogy az emberek nincsenek benne egy őrült dologba.mondok pár példát.
pl.egyszer a párom,elakart menni wellness hétvégére.Én meg mondtam neki,hogy ez túl unalmas hétköznapi dolog.Mondtam neki,hogy csináljunk inkább valami őrültséget,ami nem sok embernek jutna eszébe.
Kitaláltam,hogy menjünk el görögországba ilyen nemzetközi járattal.pl.Athénba.1 napot ott töltünk aztán jövünk haza.Persze szállás nem nem lett volna.nem nyaralni mentünk volna,és ez egyébként télen lett volna.csak Így 1 napra tök buli lett volna elmenni.nem egy unalmas és hétköznapi program.ólcsóbban kijött volna,mint a wellnes hétvége...
IdegesÍt,ha valaki nem érti a poént,nem tudok jót röhögni.sértődékeny,nem tudunk egymással lazák lenni,mert azon aggódunk,hogy besértődik a másik.
Ami a legjobban idegesÍt a párkapcsolatban a nyálas szövegek.olyan buta szöveget letudnak nyomni az emberek,hogy az valami elképesztő.
pl.jaaaj életem annyira szeretlek,soha nem hagylak el.minek kell olyat mondani,ami ugysem lesz igaz?az élet baromi hosszú.föl se fogja,hogy mit mond ilyenkor hogy örökké szereti.aztán érdekes módón hónapokkal meg évekkel később már nincsenek együtt.gratulálok!!!!
a másik kedvencem amikor összeköltöznek,vesznek fel hitelt,jön a gyerek,aztán meg jön a válás.tessék fölvették a hitelt,readásul az anyuka ott marad egyedül a gyerekkel.mert fiatalon azt hitték,hogy örökké szeretni fogják egymást.egy életen át őrült szerelmesek lesznek.Gratulálok!!!
Az emberek tényleg ilyen buták????????????Ilyen logikátlanok?????És miért ilyen unalmasak az emebrek?Miért ilyen begyöpösödött mindenki?nem vagyok nagyképü meg semmi.nem tartom magam olyan húúú de nagyra.csak a legtöbb ember tényleg unalmas és buta.persze tisztelet a kivételnek.Köszönöm annak aki végig olvasta.Jól esett végre elmondani ezeket a dolgokat.
Kicsit agresszívnek, feszültnek és ingerelhetőnek tűnsz.
Már ne is haragudj, de nem az, hogy te nem akarsz másokkal hülye kapcsolatot, hanem ők nem akarnak veled egy hülye kapcsolatot.
Benned is annyi hibát lehetne találni mint égen a csillag, csak amíg más tolerálja ezeket, addig te másokkal szemben ezen feszülsz.
Így csak elüldözöd magad mellől az embereket, nem gyűjtöd.
Egy párkapcsolat nem az én-ről szó, hanem a mi-ről.
Ha nem tudod a másik hóbortjait, viselkedését elfogadni, akkor neked még nem való párkapcsolat!
Télen Athénban 1 napot tölteni mekkora buli.. Nincs, hol aludni... nem is ragozom :D Micsoda illúzió. Én aludtam át éjszakát télen repülőtéren. Mint a mosott sz*r, kb. úgy érzed magad utána. :D
Lassan eszik valaki akkor mi van? Én sem tudok kapkodni. Szeretem kiélvezni az ízeket.
Csak remélni tudom, hogy poén a kérdés és valakit parodizálsz!
Persze, hogy mindenki kedvel. Úgy mint a zsiráfot. Jófej, de otthonra nem kéne! :D
'idegesÍt,ha nem tud jóÍzüen enni,ha lassan eszik,keveset eszik,válogatós.'
Az amúgy eljutott az agyadig, hogy ezeket az emberek nem szándékosan csinálják hogy téged idegesítsenek, hanem egy adottság, tulajdonság amivel születnek, ami kialakul bennük??
Gyorsan zabálni meg baromira egészségtelen ha már itt tartunk.
Te nem vagy más mint a többiek csak egy bárdolatlan ősember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!