Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednéd egy férfinek hogy a csizmád imádja?
Figyelt kérdés
2016. okt. 8. 16:24
11/20 A kérdező kommentje:
Így van
2016. okt. 8. 16:55
12/20 anonim válasza:
nem, taszítanak az ilyen idétlen fétisek
13/20 anonim válasza:
Privikre nem válaszolok, sorry.
Nem keresek csizmaimádókat, csak szeretném megérteni a kérdező logikáját.
Ennyi és nem több!
14/20 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom 13-as akkor sose fogod megtudni
2016. okt. 8. 16:58
15/20 anonim válasza:
Ja, csak akkor örülsz a válasznak, ha valaki vevő is a csizmanyalogatásodra? :)
16/20 anonim válasza:
Imadhatja, ha nem ez az egyetlen dolog ami felizgatja. Nem szeretnek allandoan csizmaban szexelni :D
17/20 A kérdező kommentje:
Tudod 15-ös ezek a vágyak már gyerekkorban kialakultak és nehéz lenne elnyomni, ez egy fétis!
De vannak ennél sokkal durvábbak is!
2016. okt. 8. 17:21
18/20 anonim válasza:
De én nem ezt kérdeztem, hanem hogy mi okoz benne örömet?
Ha nem akarsz válaszolni, akkor meg azt mondjad... :D
19/20 anonim válasza:
Tőlem... Még jótékony is lennék, mert vennék magamnak másikat. Akkor aztán imádhatja, ameddig jólesik neki.
20/20 anonim válasza:
Basszus kérdező mond már meg, hol lehet igzán kényelmes csizmát kapni?
-mert én is imádnám csak rohadtul szorít mindegyik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!