Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon helyes/sármos/jóképű/intelligens pasiknak az alacsony lányok nem igazán jönnek be. Ti hogy látjátok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda, sportos vagyok, tehát nincs velem gond, de alacsony vagyok és emiatt úgy érzem, az igazán jó pasiknál nincs esélyem. Általában az ilyen fiúknak a magasabbak tetszenek. Az is gond lehet, hogy a magasságom miatt sokszor 14-15 évesnek hisznek, illetve Kislányos az arcom is.
18
2016. okt. 6. 19:36
11/16 anonim válasza:
Én 185 vagyok és 160-nál magasabb baratnőm talán 3 volt a kb 10-12-ből. :)
Egyébként meg Te is tudod! Jóból csak kicsit adnak! :-*
40+Ffi
12/16 anonim válasza:
Csak hogy a kérdező releváns véleményt is kapjon egy tökéletes férfi egyedtől, így megosztanom hát a gondolataimat. 170 alatt (de inkább 175) a nő egyszerűen nem nő. Persze biológiailag az marad - még ha alacsony is - és mondhatjuk rá hogy szexi vagy hogy dugnivaló, de azt hogy szép, azt soha. A szép jelző a magas (és szexi) nők kiváltsága, ők őrzik e szónak a pátoszát mióta világ a világ. A megfelelően hosszú comb megléte egyszerűen elkerülhetetlen a tökéletes női arányokhoz. Sajnos sok az ilyen ormótlan mokány hobbitsuna de erről persze nem ők tehetnek. Talán majd a génmódosítás elterjedésével megszabadulunk ezektől a mozsárágyú-arányú nőstény biomasszáktól is.
13/16 anonim válasza:
Jóképűnek mondanám magam és valamilyen szinten intelligensnek is (persze ettől függetlenül nem vagyok normális :D) és nekem bejönnek az alacsonyabb lányok, bár nálad kicsit több mint 20 centivel vagyok magasabb, az egyáltalánnem vészes :D
14/16 Kenzo Tenma válasza:
160 centis barátnőm is volt már, az is teljesen jó magasság. Gondolom itt nem akarsz ismerkedni, de nálam semmi gondot nem jelentene, hogy 33 centivel alacsonyabb lennél.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
12! Leesett az állam, de köszi neked is :)
2016. okt. 7. 00:45
16/16 anonim válasza:
Sztem barmi elofordulhat, barkinek tetszhet bárki, nekem is volt 155 korulivel dolgom,.de 185 vagyok, kesobb jottem rá, hogy valojaban a 17o folottieket keresem. Tenyleg vonzo a hosszú láb, es a hozzam illo magassag, hogy hasonlo magassagban legyen a fejunk is, ha beszelgetunk, nekem ne kelljen mindig lefelé nézni, neki fölfelé.Az alacsony nem mindig fogja egyenrangunak érezni magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!