Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom kulfoldre megy dolgozni egy evre, mit tehetek hogy ne roppanjak teljesen ossze?
Figyelt kérdés
Anyagi okok miatt sajnos ugy nez ki egy evre kulfoldre kell menjen..Nagyon megvisel.nem tudom pontosan mikor kell mennie de minden nap evvel kelek es fekszem.en biztos vagyok magamban.egy eletet is varnek ra.megis felek h elhidegulhetunk egymastol igy ilyen tavolsagra.napok ota csak sirok.tudom h evvel nem konnyitem meg a helyzetet de o az eletem:(2016. okt. 6. 17:30
11/15 anonim válasza:
Fapados járat elég olcsó londonba! Ha jól fog keresni simán tud pénzt küldeni rá. Tesómék 1 éve asszem valami 20000ft ért kaptak oda-vissza jegyet.
Vagy amit mondtak menj te is vele!
12/15 anonim válasza:
Menj ki te is,ez miért kérdés?
Mi alapból távkapcsban jöttünk össze, kb. havonta egyszer tudunk találkozni. Fél év után most töltöttünk együtt egy hetet először, jövő héten pedig én utazok hozzá.
Pokoli, igen, de kibírható. Napi szinten beszélgetünk, kedveskedünk, 1000km-ről nézünk filmeket, stb. Néha én is sírok a hiányától, de ezt vállaltuk, mikor megismerkedtünk.
Decemberben viszont megyek ki hozzá, melót meg utána keresgélek.
13/15 A kérdező kommentje:
Es azt honnan lehet tudni h a fiu us ugyan ugy komolyan gondolja tovabbra is a kapcsolatot a tavolsag ellenere is?
2016. okt. 7. 11:40
14/15 anonim válasza:
Az baj, ha TE nem tudod a választ! :(
Mennyi ideje vagytok együtt, hogy ez még kérdés lehet?
15/15 A kérdező kommentje:
Evek ota ismerem de igazan 2honapja jottunk ossze
2016. okt. 7. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!