Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom kulfoldre megy dolgozni egy evre, mit tehetek hogy ne roppanjak teljesen ossze?
Nekem a barátnőm utazott másfél évre külföldre és semmi elhidegülés nem történt.
Mindketten elvagyunk egyedül is, van saját hobbink, játék, stb.
Nem kioktatni akarlak, csak szerintem az embernek fontos, hogy legyen egyedül is elfoglaltsága, és ne legyen társfüggő, mert akkor az egész élete szenvedés lesz.
Nekem furcsa ez a nagy aggodalom a push email, közösségi hálózatok, VOIP, instant messaging és videóhívások korában. :) Számtalan pofonegyszerű lehetőség van a kapcsolattartásra. Vedd egy kicsit lazábbra szerintem, mert az senkinek sem lesz jó, ha ennyire rágörcsölsz.
Milyen messzire megy egyébként? Európán belül jó esetben nem egy nagy valami előre jegyet foglalni és kiutazni párszor meglátogatni, illetve gondolom, ő is hazalátogat majd időnként.
Nem azt mondom, hogy öröm, ha valaki akit szeretünk távol kerül tőlünk, de ez ahogy emészted magad társfüggőség, ahogy a 2-es válaszoló nagyon helyesen írja.
Esetleg féltékeny vagy? Mert egy bizonyos határon túl az sem egészséges.
Ha a kapcsolatotok komoly és megalapozott, akkor egy régi-régi Szécsi Pál dal szövegével szeretnélek megnyugtatni, ami időtálló, örök igazság:
"Ne félj az elválástól! A távollét olyan mint a szél. A kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!