Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme szeretni bárkit is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme szeretni bárkit is?

Figyelt kérdés

Kezdek rájönni, hogy manapság már nem éri meg szeretetet mutatni senki felé, mert mindenki csak bántja a másikat.

Sok az öntelt, egoista ember, akik azt hiszik övék a világ és a többit csak lenézik, pedig belülről csak egy rothadó szemét mindegyik.

Kétszínű, mocskos emberek tömkelege él ezen a Földön, akik nem érdemelnek szeretetet, sen törődést, se semmit.

Még azt se, higy valaki beléjük rúgjon és leköpje őket.

Ennyire sem méltatnak az emberek.

2016. okt. 5. 20:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mesélj :)

Ki taposott így a lelkedbe?

2016. okt. 6. 02:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen, jól mondod, SOK az öntelt, egoista, stb. ember.

A művészet az, hogy megtaláld és kiszűrd azokat, akik NEM ilyenek.

Egy időben én is rossznak láttam az embereket, aztán rájöttem, hogy csak rosszul válogattam meg a környezetem. Amióta más emberek társaságát keresem, azóta egészen kellemes benyomásaim vannak az emberekről. Tudok róla, hogy vannak nem kellemes emberek is, csak az én életemben nincsenek jelen. Szóval hogy milyenné teszed a saját kis mikrokozmoszodat egyes egyedül rajtad múlik!

2016. okt. 6. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:

# 9: Én ezzel csak részben értek egyet. Igaz, hogy a szerelem tudattalan folyamat, viszont a vonzalmunk és választásaink a személyiségünkből fakadnak, a személyiség pedig igenis fejleszthető.

Én például régen alacsony önértékeléssel rendelkeztem, ezért csupa olyan embereket választottam, akik kihasználtak, megaláztak, belém rúgtak. Aztán komoly önismereti munka után változott az önértékelésem, és innentől kezdve egyszerűen képtelenné váltam vonzódni azokhoz, akikhez korábban. A tudattalan mintám alakult át! Megváltoztak a kapcsolataim, másokkal kezdtem el barátkozni, és olyan férfiba szerettem bele, aki tisztel, becsül, szeret (hosszú idő után is).

2016. okt. 6. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:

#13, megfogtad a lényeget, egyről beszélünk :) (#9)

A TE tudattalan mintád alakult át, tehát a vonzalmad NEM attól függ, hogy a másik milyen, hanem attól, hogy TE milyen vagy ;) Pacsee ;)

2016. okt. 6. 14:06
 15/15 anonim válasza:
Csak magadat erdemes.
2016. okt. 6. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!