Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csókolózni akaroook :D! Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolózni akaroook :D! Ki nem csókolózott már nyár óta? :D

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk én lányokkal is csókolózom, de most egy pasit kivánok!:DDD
2010. ápr. 24. 22:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Énis szívesen csókolóznék most :P
2010. ápr. 24. 22:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Én már mésfél éve nem, akkoris hótrészegen a volt exemmel. Bár nekem most egy sör jobban hiányzik.
2010. ápr. 24. 23:34
 14/15 anonim ***** válasza:
én meg már másfél éve nem :o
2010. ápr. 25. 01:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Novemberbe csókolóztam, a tegnapi nap előtt utoljára.Végre csókolóztam egy sráccal.Nagyon jó volt,imádtam minden percét.Ma is találkoztunk de nem csókolt meg.Még nem híreszteljük és szerintem egyhamar nem is fogjuk.De naggggyooon hiányzik már tőle egy csók!És lehet hogy szerdáig nem is látom vagy csak szombaton.:'(
2010. ápr. 25. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!