Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális álmaim vannak vele. Menjek pszichológushoz?
Előzmény, ha érdekel: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Röviden: a főnöke vagyok, feleségem van, érdekel a lány. Nem tudom mi történik velem. Nagyon intenzív álmaim vannak vele. Szeretem a feleségem. Fogalmam sincs mit csináljak.
Köszönöm a sok választ.
Az, hogy a feleségemmel beszéljem meg, egészen abszurd. Ő nem viseli el, ha nem ő az első, ha valaki más iránt érzek valamit, aki ráadásul teljes ellentéte neki. Páros lábbal rúgná ki a lányt, megteheti, közös a cég. Finoman szólva sem lenne megértő. Erős embernek tartom magam, de ez nagyon összezavar. A környezetemben sokan tartanak minket álompárnak, ami nagyon zavaró. Sokszor egy kalap alá vesznek minket, ez nagyon idegesít. Azt hiszik azért, mert neki szólnak valamiről, akkor azt már én is tudom. De ez most nem is lényeg.
Azt, hogy a lány érez-e valamit irántam nem tudom, bár kétlem. A kollégája egyfolytában érdeklődik a hogylétem felől, hogy van a család, mi újság, egyfolytában beszél. Ő csak hivatalos dolgokról kérdez, ha megkérdezem hogy van, nem kérdez vissza, rögtön rátér a munkára. Viszont néha elkapom egy-egy hosszabb pillantását, mosolyát, nehéz ez. Az lesz a legjobb, ha megy tovább minden mint eddig. Szerencsére (sajnos) nem találkozunk minden nap, ez megkönnyíti. Elsősorban az ő érdeke, hogy ne próbálkozzak nála.
Mégegyszer köszi a válaszokat, várom még a tippeket/tapasztalatokat.
Tudod, amit most leírtál a feleségedről az nem túl pozitív.
Ezek alapján teljesen érthető, hogy hogyan szerethettél bele másba.
Jó oké, elfogadtad az asszonyt a hibáival együtt, meg így meg úgy, de én úgy gondolom, hogy pont azokat a dolgokat vélted felfedezni ebben a leányzóban, ami a feleségedből hiányzott, vagy éppen az ellenkezőjét tette.
Ebben az eseteben akkor azért mégsem olyan rózsás a helyzet kettőtök közt. Akkor lenne igazán jó a kapcsolatotok, ha ebben is képes lenne segíteni és kitartani melletted a feleséged. De hát mindegy, akkor ez a lehetőség kilőve.
A lány lehet, hogy pont azért hivatalosabb veled, mert nem akarja, hogy észrevedd, hogy ő is hasonlóan viszonyul hozzád. Vagy tart esetleg attól, hogy te hogyan reagálnál a személyesebb/magánjellegű témákra. (Én legalábbis ezért csinálom, csak magamból kiindulva tudok nyilatkozni.)
Ha nem találkoztok olyan gyakran, akkor tényleg ne változtass inkább semmin, aztán majd a sors eldönti, hogy mi lesz, mikor és hogyan tudod túltenni magad mindezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!