Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik fiú engedné meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiú engedné meg egy másiknak, hogy az megsimogassa az ő rövidnadrágos lábait?

Figyelt kérdés
És ha a simogató pénzt ajánl ezért? Mennyi pénzért engednéd ezt meg? 10.000 Ft? 50.000 Ft?
2010. ápr. 24. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Férfi ne simókálja az én rövidnadrágos lábikómat, mert ott csontok fognak törni.

Az tök más ha röhögünk, vagy baromkodunk és rácsap egyet, de simogatni csak lányoknak szabad.

2010. ápr. 24. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
hetero beállítottságú vagyok teljes mértékben, de aki 10.000 -50.000 -et ad azért, h megsimogassa a lábamat, abban benne vagyok függetlenül h férfi-e vagy nő. aki hülye, haljon meg!
2010. ápr. 24. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
b@szod takarodjál már a gusztustalan kérdéseiddel
2010. ápr. 24. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:
ezt te érzed, de a pénzedet utána ne kelljen phszihológusra költened!
2011. márc. 22. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a válasz szerintem főként homár beállitotságú.Pénzért meg a többség heteró is. Pl Egy suliba jártam 1 sráccal az a csajfaló tipus általában mindig volt,van barátnője 1,2 éve volt egy durva botránya valaki talált róla a neten homo szex videót ott pakolták az alsófeltáját kicsit megrázoot bár én csak a trailer-ig birtam azzzal magyarázkodot ,hogy nem volt pénze és ,hogy jól jött akkor az 200.000ft szóval pénzért töbségünk mindenre vehető.
2011. márc. 22. 10:10
 6/6 milán88 válasza:
nagyon komoly... velem ez még ne mtörtént meg... lehet, hogy nem olyan jók a lábaim? 23F
2011. márc. 22. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!