Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nyaranta a csajok annyira megnézik a pasik rövidnadrágos lábait?
Figyelt kérdés
Amíg nem volt itt a nyár, a csajok rám se hederítettek, mióta rövidnadrágos szezon van, és rövid bermudában járok, gyakran elkapom a pillantásukat, ahogy a lábam formáját méregetik. Ez persze nem zavar, sőt tetszik, csak érdekes, hogy télen oda se néznek rám.2009. júl. 13. 21:20
1/15 anonim válasza:
Gondolom pont azért, amiért mi is megnézzük az ő lábaikat.
2/15 anonim válasza:
Hm.. Hát ha izmos a lábad, akkor én is megnéznélek :D Viccet félretéve: lehet, hogy azért van, mert jobban szeretik, ha egy pasin mutatkozik valamelyik testrésze meztelenül :)
3/15 anonim válasza:
egyszerű a válasz...
Télen ki az a hülye aki rövidnadrágban mászkál mínusz fokokban?
5/15 A kérdező kommentje:
Az enyém nincs tetoválva, de már tavaly mondta egy csaj, hogy jé, nem is hittem volna, hogy egy szemüveges, szolid srácnak ennyire bombajó lábai legyenek!
2009. júl. 13. 23:36
6/15 anonim válasza:
23:31-es vagyok. és mindenkinek más tetszik, én pl nem szeretem a "piszkafa" lábú pasikat... :/ legyen izmos, de azért ne ilyen lufi. :D és a tetoválás sem hátrány *-*
8/15 A kérdező kommentje:
Találd ki, saccold meg!
2010. ápr. 16. 20:44
9/15 anonim válasza:
Keressük az izmokat, de rendszerint nem talàlunk semmit :(
10/15 anonim válasza:
Én szeretem az izmos vádlikat-egy bizonyos mértékig- és ezért nézem :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!