Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl perverz lennék? Normális ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl perverz lennék? Normális ez?

Figyelt kérdés

Ma éjjel azt álmodtam,hogy 2 férfival szeretkeztem.Nagyon jó volt:)Mostanában egyre többször van hasonló jellegű álmaim,és eléggé betud indulni a fantáziám is egy jó pasi láttán.De volt már hogy unalmas töri óra közbe eszembe jutott,hogy milyen lehetne a tanárral csinálni:D Néha már kicsit túl perverznek érzem magam.

Egyébként még szűz vagyok.Normális ez?:)

16/L

2010. ápr. 24. 13:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szokott ilyen lenni, sok mindenkin elgondolkozok, hogy milyen lenne vele...

Szerintem nem vagy túl perverz, simán csak elkezdtek "zaklatni" a hormonjaid:)

18/L

2010. ápr. 24. 13:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan... hormonok... nomeg nem lehet, hogy a havid előtt pár nappal vagy? ^^
2010. ápr. 24. 13:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Maszturbálsz Te rendesen?
2010. ápr. 24. 13:22
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
teljesen normális,de sztem 16 évesen még ne próbálj ki ilyeneket,ráérsz még vele...először tudd meg milyen szerelemből szexelni...aztán ráérsz megtudni milyen a kefélés,és ha már lesz elég tapasztalatod,az elsőt fogod választani,csak ugye azt nehéz...
2010. ápr. 24. 13:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
és ugye mondtad, hogy szűz vagy még. ezért valószínűleg kíváncsi vagy és az álmaidban "próbálod ki" az ilyen dolgokat. nincs ezzel baj :)
2010. ápr. 24. 13:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is szűz vagyok még és múltkor én is azt álmodtam, hogy valakivel csinálom, de csak annyira emlékszem, hogy le sem akartam állni! xDxD
2010. ápr. 24. 14:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs semmi baj,és nem is vagy perverz. Csak kezd érdekelni a szex. :) Egyébként jó lenne,ha nekem is egy jóképű töritanárom lenne :D
2010. ápr. 24. 14:17
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Persze hogy maszturbálok,van hogy napi 3-4x is:)

Végülis nem gáz,hogy élénk a fantáziám:)

2010. ápr. 24. 15:39
 9/13 anonim ***** válasza:

hát hozzám képest biztos nem vagy az :) én inkább el sem mondom, mikről fantáziálok egész nap, mert lebetegezne a többi válaszoló :) egyébként 16 évesen én minden töri órámon a tanárral szexeltem gondolatban

20/L

2010. ápr. 24. 17:24
 10/13 anonim ***** válasza:
egyébként lehet, hogy ugyanarról a törtitanárról beszélünk? XD
2010. ápr. 24. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!