Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Nektek az imponál ha a párotok megtud védeni meg visszaszól ha nektek szólnak be?
Őszintén megmondva onnan jött a kérdés hogy ma egy randin voltam, és a lánynak beszólt egy férfi (mikor mosdóból jött vissza a kávézóba) én meg nem hagytam. Mondtam neki hogy okosan szólogasson be mert ez nem menő...erre egyből "tesó én nem így gondoltam" szöveget tolta vigyorogva. De aztán leesett én nem valami lúzer vagyok akivel vicceskedhet.
És a lány megköszönte, azt mondta sosem állt ki érte egy férfi sem, pedig volt pár kapcsolata. Elmesélte hogy a Sziget fesztiválon megfogdosta egy pasi...a pasija meg inkább részegnek tetette magát nehogy balhéba keveredjen...vagy valamit kelljen tenni abban a helyzetben.
Hát...nekem csak a mostani barátom ilyen. De ő 100%, hogy meg tud védeni, bár nem szeret verekedni. Többféle harcművészetet ismer, de pont ezért nem szereti használni, ha nem muszáj. Viszont engem is tanítani fog. :D
Sajnos úgy még nem tudott megvédeni, mert eddig nem szóltak be úgy, hogy ő is ott volt, csak ha egyedül voltam éppen. Egy internetes zaklatóra ráírt, hogy mit képzel magáról (sértegetett, de valami nagyon együgyű és csalódott alak volt, nem is ismertem), aztán írt egy trójait és ráküldte. :"D
Egy beszolast miert kell megvedeni? Ha kihivoan,feltunoen oltozok, beszolnak. Hanem, akkor nem szolnak be. Ha kihivoan oltozok, vallalom a beszolasokat.
Amugy meg neha flusztralt vagyok es en szolok be futoknak, h milyen jo melled van. Azt csinalom, amit a pasik. Egyszeru tetszes kinyilvanitas.
Ha tapizas van, tapizd vissza. Nem veszelyezteti a testi epseged. :) Nem kell dominsnciaharcot krealni belole.
Egyebkent minel jobban sugarzik vkirol, h keruli a testi erintest, annal jobban vonzza a tapogatokat.
A Kerdezonek valasz: volt olyan pasim, h latszott rajta, h vagyik ra, h belekossenek: senkise kotott bele. Az utana kovetkezo egy nagyon laza pasi, neki barmi belefer. Igyse nagyon kotoszkodnek, vagy visszapoenkodas es rohoges megy. Szoval engem ez nem befolyasol. Ami imponal egy pasiban: a humor, nyitott a bizarr poenjaimra, udvarias, szereti a szexet akar naponta is velem kesobbiekben. Az se baj, ha szarul nezel ki, csak lenyeg, h ne foglalkozz vele.
N
Mit szólt be a pasi? Érthetetlen számomra hogy látja, hogy egy másik férfival van, és ennek ellenére beszól. Nekem egyszer a barátomat ölelve (!) ciccegett, meg csücsörítgetett egy pasi, aztán csodálkozott, mikor a barátom utána ment, hogy mi a fenét képzel magáról.
Természetesen jól esik ha megvéd, kiáll értem, annak ellenére, hogy nyilván én is meg tudom védeni magam, de szerintem ha valaki a jelenlétedben szól be a barátnődnek, akkor az feléd is egy tiszteletlenség.
A szigeten taperolós pasit én biztos, hogy féltettem volna a barátomtól, ez, hogy a csávó részegnek tetette magát, ez gusztustalan...
Te beteg vagy, mégis miért kéne eltűrnöm, hogy valaki taperol, ha van párom? Meg úgy alapból, akkor is ha nincs párom? Kezeltesd magad.
Alapvető elvárás az ilyesmi (csak sok a gyökér, aki vagy a beszólogatást csinálja, vagy csöndben elnézi az ilyesmit, egyik sem különb a másiknál).
Soha nem lenne olyan pasim, aki szó nélkül hagyja, hogy mások megalázzanak lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!