Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy ha valóban értékelne engem, akkor ő is lépne már valamit?
Hazudnék ha azt mondanám, hogy èn nem jöttem össze bunkóval, de mivel velem máshogy viselkedett mint másokkal, így azt hittem, hogy nem olyan mint amilyennek gondoltam. Aztán persze kiderült, hogy pontosan olyan. :D de én az ilyentől általában hamar megszabadulok. Mivel én őszinte embernek tartom magam, elvárom a barátaimtól is és a párkapcsolatban is, hogy a másik fél is őszinte legyen velem. A bunkózás meg nálam nem vezet sehova, maximum belőlem is a flegmaságot és a bunkózást hozza ki. Ha pedig hosszabb távon vagyok kénytelen ezt elviselni, akkor még meg is utálom a másikat.
Egyébként a megcsalásnál én szeretem mindkét felet meghallgatni (ha rám is tartozik pl.baráti kör). Jelenleg pont benne vagyok egy ilyen megcsalásos sztoriban ahol a feleség félrelépett. 4 gyerek van, kívülről az látszik, hogy a férj dolgozik mint állat, aztán megy haza. Azt csak kevesen tudják, hogy a feleség dolgozik, a saját pénzéből vesz mindent (kaja, gyerekeknek ruha stb.), utána mos, főz, takarít. A férj meg ha hazaért (taxis) ledöglik a tv elé vagy a telefonját nyomkodja amíg a feleség festi a szobát vagy parkettázik (volt rá példa, én mentem segíteni). Ha nem ez van, akkor a haverokkal jár el valahova. A stílusa sem a legmegfelelőbb otthon, most meg ő van meglepődve, hogy megcsalták.
Nyilván egyik nem sem hibátlan, én sem vagyok az. De az tény, hogy nagyon sok barátom van akinek hasonló a tapasztalata mint Neked. És csak azt tudom mondani amit nekik is: ha valóban olyan vagy mint amilyennek mondod magad, akkor nem szabad pár hülye miatt megváltoznod, mert nagyon kevés normális ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!