Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy ha valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy ha valóban értékelne engem, akkor ő is lépne már valamit?

Figyelt kérdés
Tavaly beszélgettünk itt egy felnőtt nővel, szimpatikusak voltunk egymásnak a levelek alapján, aztán ő eltűnt, én meg hagytam nagy csalódottságomban, mert nem írtam vagy tettem semmi olyat, ami erre okot adott volna neki. Aztán a múltkor egy válaszom kapcsán rám írt, ismerősnek tűnt a felhasználóneve, rákerestem a régi üzenetek között, és rájöttem, hogy mi már beszéltünk. Említettem neki ezt az eltűnés dolgot, mondta, hogy sok munkája és gondja volt, bocsánatot kért, és megegyeztünk, hogy tovább beszélgetünk, rákérdezett, hogy van-e barátnőm. 2-3 levél után újra eltűnt, pár napra rá írtam neki, hogy itt akarom hagyni az oldalt, ezért megadtam neki az elérhetőségeimet (a fb-ot is, tehát ha akarta, akkor megnézhette a külsőmet is). Az volt a válasza, hogy szimpatikus vagyok neki, és beszélhetnénk-e skype-on. Megírtam, hogy az nincs, de ott a fb-om is, az e-mail címem, a számom, aztán most egy jó hónapja megint semmi. Én már ott tartok, hogy ebből ennyi elég, mert azt érzem, hogy a szép szavak mögött nincs semmi tartalom. Nyilván megértem és tolerálom, ha valakinek sok a dolga, néha az én fejem fölött is majdnem összecsapnak a hullámok, de úgy gondolom, hogy ha tényleg tovább akarná vinni a dolgot, és valóban fontos lennék neki, akkor bármennyi dolga is van, tenne valamit. Mert ezek szerint akkor csak én próbáltam fenntartani a beszélgetést. Ja és nem hinném, hogy csak valami kamus lenne, csak kicsit rosszul esik, hogy megint én tettem bele többet egy beszélgetésbe, és nincs semmi eredménye. Szerintetek neki is lépnie kellene már ilyenkor valamit? Én már belefáradtam, és úgy érzem, megtettem, amit tudtam.
2016. szept. 25. 21:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy többre mennék, ha én is gerinctelen és bunkó módon viselkednék, mert úgy látom, a nők nem értékelik a tisztességes és normális viselkedést. Legalábbis ezzel még soha nem értem el semmit, és talán nekem is gátlástalanul bele kellene taposnom mások lelkébe, úgyis csak azok után sírnak a nők, akik megbántották és megalázták őket.
2016. szept. 26. 23:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én sosem szerettem a gerinctelen bunkókat. De tény, hogy a haveri körömben nagyon sokan azért nem találnak párt maguknak vagy azért szívják meg, mert túl rendesek.
2016. szept. 27. 09:34
 13/14 A kérdező kommentje:
A közelmúltban az utcánkban két, nagyjából velem egyidős srácot csalt meg és rúgott ki a felesége úgy, hogy mindkét helyen gyerekek is vannak. Szerencsétlen férfiakról se tudnék rosszat mondani, becsülettel dolgoztak több műszakban, nevelték a gyerekeket, nem dorbézoltak. De én is azt tapasztaltam, hogy ha normálisan próbálok közeledni valakihez, próbálok türelmes lenni, elfogadni az illetőt olyannak, amilyen, akkor az a hála, hogy szarba sem vesznek. Pont mint Bástya elvtárs, engem már meg sem akarnak ölni. És a fő gond az, hogy habár minden nő azt hirdeti magáról, hogy ő nem olyan, mint a többi, neki nem jön be, ha bunkóznak vele, meg hogy őt a valódi belső értékek érdeklik egy férfiban, mégis csak nagyon kevés olyannal találkoztam, aki ezt valóban így is gondolta. Volt, aki lepattintott, és nem láttam rajta, hogy nagyon megviselte volna, hogy engem elutasított, aztán meg egy olyan sráccal kezdett járni, aki már külsőre is flegmának és beképzeltnek tűnt, és vagy 1-2 hónap után szakítottak, és a csaj teleszórta fb-ját mindenféle szomorkodós dologgal, mert mennyire megviselte az eset. Mindig megfogadom, hogy többé soha nem fogok hinni egyetlen nőnek sem, de aztán valahogy sose tudom betartani, mert próbálok boldog lenni, csak már túl sok keserűséget szedtem össze. Olyan hazugságokkal ráztak már le, hogy a fülem kettéállt, csak azt nem értem, az ilyen emberek milyen alapon várják el, hogy velük őszinték legyenek mások.
2016. szept. 27. 19:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Hazudnék ha azt mondanám, hogy èn nem jöttem össze bunkóval, de mivel velem máshogy viselkedett mint másokkal, így azt hittem, hogy nem olyan mint amilyennek gondoltam. Aztán persze kiderült, hogy pontosan olyan. :D de én az ilyentől általában hamar megszabadulok. Mivel én őszinte embernek tartom magam, elvárom a barátaimtól is és a párkapcsolatban is, hogy a másik fél is őszinte legyen velem. A bunkózás meg nálam nem vezet sehova, maximum belőlem is a flegmaságot és a bunkózást hozza ki. Ha pedig hosszabb távon vagyok kénytelen ezt elviselni, akkor még meg is utálom a másikat.

Egyébként a megcsalásnál én szeretem mindkét felet meghallgatni (ha rám is tartozik pl.baráti kör). Jelenleg pont benne vagyok egy ilyen megcsalásos sztoriban ahol a feleség félrelépett. 4 gyerek van, kívülről az látszik, hogy a férj dolgozik mint állat, aztán megy haza. Azt csak kevesen tudják, hogy a feleség dolgozik, a saját pénzéből vesz mindent (kaja, gyerekeknek ruha stb.), utána mos, főz, takarít. A férj meg ha hazaért (taxis) ledöglik a tv elé vagy a telefonját nyomkodja amíg a feleség festi a szobát vagy parkettázik (volt rá példa, én mentem segíteni). Ha nem ez van, akkor a haverokkal jár el valahova. A stílusa sem a legmegfelelőbb otthon, most meg ő van meglepődve, hogy megcsalták.

Nyilván egyik nem sem hibátlan, én sem vagyok az. De az tény, hogy nagyon sok barátom van akinek hasonló a tapasztalata mint Neked. És csak azt tudom mondani amit nekik is: ha valóban olyan vagy mint amilyennek mondod magad, akkor nem szabad pár hülye miatt megváltoznod, mert nagyon kevés normális ember van.

2016. szept. 28. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!