Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy ha valóban értékelne engem, akkor ő is lépne már valamit?
Te hány évesen vagy ennyire naiv? Nem bántásból..., de tényleg érdekel.
Nem érdekled, ennyi. Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Ezt nőként írom neked és tapasztalatból. A napokban velem is volt olyan, hogy szó nélkül tűnt el egy pasi, pedig nálunk már randi is volt.
Nem kell velük foglalkozni, megy tovább az élet. ÉS örüljünk neki, hogy nélkülük. Ugyanis az ilyen jellegű emberek nem túl jó emberek, ha fogalmazhatok így.
Mindegy hány éves a kérdező, 100 évesen is belefut az ember a reménykeltő áltatásba, és szívesen hisz.
Szerintem is hagyd, nem tiszta ügylet ez már így.
Szia!
Lehet, hogy szimpatikus voltál neki, de ezeknek a netes "kapcsolatoknak" ez a hátránya. Volt nekem is egy ismerősöm aki a facebookon jelölt be és mivel szimpi volt, elkezdtünk beszélgetni. Csak ugye nekem is suli, meló, barátok + egyéb elfoglaltságok. Nem mindig volt kedvem, türelmem a gépen vagy a telefonon pötyögni.
Eleve nem gondolhatod komolyan, hogy fontos lehetsz egy olyasvalakinek akivel csak a neten vagy kapcsolatban. Én is írtam a srácnak ha volt időm, de hiába beszéltem meg vele, hogy 6kor írok ha hazaértem, ha bejelentkezett egy barát, nyilván elsőbbséget élvezett egy olyannal szemben, akit sosem láttam, hiába beszéltem vele sokat.
Szóval nem kell ebbe többet belelátni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!