Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy ha valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy ha valóban értékelne engem, akkor ő is lépne már valamit?

Figyelt kérdés
Tavaly beszélgettünk itt egy felnőtt nővel, szimpatikusak voltunk egymásnak a levelek alapján, aztán ő eltűnt, én meg hagytam nagy csalódottságomban, mert nem írtam vagy tettem semmi olyat, ami erre okot adott volna neki. Aztán a múltkor egy válaszom kapcsán rám írt, ismerősnek tűnt a felhasználóneve, rákerestem a régi üzenetek között, és rájöttem, hogy mi már beszéltünk. Említettem neki ezt az eltűnés dolgot, mondta, hogy sok munkája és gondja volt, bocsánatot kért, és megegyeztünk, hogy tovább beszélgetünk, rákérdezett, hogy van-e barátnőm. 2-3 levél után újra eltűnt, pár napra rá írtam neki, hogy itt akarom hagyni az oldalt, ezért megadtam neki az elérhetőségeimet (a fb-ot is, tehát ha akarta, akkor megnézhette a külsőmet is). Az volt a válasza, hogy szimpatikus vagyok neki, és beszélhetnénk-e skype-on. Megírtam, hogy az nincs, de ott a fb-om is, az e-mail címem, a számom, aztán most egy jó hónapja megint semmi. Én már ott tartok, hogy ebből ennyi elég, mert azt érzem, hogy a szép szavak mögött nincs semmi tartalom. Nyilván megértem és tolerálom, ha valakinek sok a dolga, néha az én fejem fölött is majdnem összecsapnak a hullámok, de úgy gondolom, hogy ha tényleg tovább akarná vinni a dolgot, és valóban fontos lennék neki, akkor bármennyi dolga is van, tenne valamit. Mert ezek szerint akkor csak én próbáltam fenntartani a beszélgetést. Ja és nem hinném, hogy csak valami kamus lenne, csak kicsit rosszul esik, hogy megint én tettem bele többet egy beszélgetésbe, és nincs semmi eredménye. Szerintetek neki is lépnie kellene már ilyenkor valamit? Én már belefáradtam, és úgy érzem, megtettem, amit tudtam.
2016. szept. 25. 21:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Te hány évesen vagy ennyire naiv? Nem bántásból..., de tényleg érdekel.

Nem érdekled, ennyi. Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Ezt nőként írom neked és tapasztalatból. A napokban velem is volt olyan, hogy szó nélkül tűnt el egy pasi, pedig nálunk már randi is volt.

Nem kell velük foglalkozni, megy tovább az élet. ÉS örüljünk neki, hogy nélkülük. Ugyanis az ilyen jellegű emberek nem túl jó emberek, ha fogalmazhatok így.

2016. szept. 25. 21:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. szept. 25. 21:13
 3/14 A kérdező kommentje:
#1: Alapvetően türelmes ember vagyok, néha sajnos túlságosan is, de az az alapelvem, hogy megnyugtat, ha tudom, hogy én mindent megtettem bizonyos ügyek érdekében, és senki nem vetheti a szememre, hogy én csesztem el azzal, hogy kapásból kiszórok valakit. Csak úgy gondoltam, hogy mivel ő kérte a beszélgetés folytatását, és mindig pozitívan nyilatkozott rólam, így van értelme legalább egy darabig küzdeni, mert ha meg nem küzdök, akkor az a baj. Az a baj, hogy mivel őszinte próbálok lenni, így azt feltételezem másról is, hogy ha azt írja, hogy beszélgessünk tovább, és értékesnek talál, akkor ez nem hazugság, és ő is tenni fog az ügy érdekében.
2016. szept. 25. 21:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem érdekled komolyan, különben írna magától is és nem tűnne el hónapora, vagy legalább is venné a fáradtságok és közölné, hogy pl most sok a dolga és nem nagyon ér rá írni. Bár ez is kicsit abszurd, mert azért csak van egy nap annyi ideje, hogypár üzenetet dobjon.
2016. szept. 25. 22:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Jártam már hasonlóan, nem érdekled, pont.
2016. szept. 25. 23:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Mindegy hány éves a kérdező, 100 évesen is belefut az ember a reménykeltő áltatásba, és szívesen hisz.

Szerintem is hagyd, nem tiszta ügylet ez már így.

2016. szept. 26. 01:32
 7/14 A kérdező kommentje:
#6: Sajnos nem nagyon jönnek össze a dolgaim, amúgy is kevés embert szoktam érdekelni, ezért is kapaszkodtam ebbe a lehetőségbe is. Reménykedtem, hogy tényleg érdekelhetem őt, ha ő mondja, hogy folytatni akarja a beszélgetést, és hogy szimpatikus vagyok neki, de elkeserítő, hogy megint nem voltam elég jó, és még csak arra sincs esélyem, hogy megismerjenek. Minden bizonnyal az én hibán, de úgy gondolom, hogy ha valaki azt mondja, hogy szimpatikus vagyok neki, és beszélgessünk, akkor azt komolyan is fogja venni. De ebből is jól látszik, hogy nem érdemes tisztességesnek lenni, tényleg csak az jut előrébb, aki hazudik, és semmibe veszi a másikat. Csak azt nem értem, akkor miért hazudoznak a nők olyasmit, hogy szimpatikus vagyok, meg beszélgessünk tovább, miért hazudják azt, hogy ők nem felszínesek, miért hazudják azt, hogy nem jön be nekik az, ha egy faszi beképzelt, bunkó és megaláz másokat. Én próbáltam tisztességes és türelmes lenni mindenkivel, esélyt adni másoknak, tűrni, de semmire sem mentem azzal, ha normálisan, udvariasan bántam másokkal. Nem értem a nőket, miért csodálkoznak, hogy ennyi csalódott és megkeseredett férfi van a világon, holott a hazug és megalázó viselkedésükkel csak a nők tehetnek arról, hogy sok férfi megunja a párkeresést, az ismerkedést, és kezd undorral tekinteni a nőkre.
2016. szept. 26. 10:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet, hogy szimpatikus voltál neki, de ezeknek a netes "kapcsolatoknak" ez a hátránya. Volt nekem is egy ismerősöm aki a facebookon jelölt be és mivel szimpi volt, elkezdtünk beszélgetni. Csak ugye nekem is suli, meló, barátok + egyéb elfoglaltságok. Nem mindig volt kedvem, türelmem a gépen vagy a telefonon pötyögni.

Eleve nem gondolhatod komolyan, hogy fontos lehetsz egy olyasvalakinek akivel csak a neten vagy kapcsolatban. Én is írtam a srácnak ha volt időm, de hiába beszéltem meg vele, hogy 6kor írok ha hazaértem, ha bejelentkezett egy barát, nyilván elsőbbséget élvezett egy olyannal szemben, akit sosem láttam, hiába beszéltem vele sokat.

Szóval nem kell ebbe többet belelátni. :/

2016. szept. 26. 14:01
 9/14 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de ha nem tudunk ötről a hatra jutni, akkor hogyan lehetnék bárki számára fontos? Másrészt meg egy netes ember is lehet fontos a másik számára, csak akkor mindkettőnek úgy kell hozzáállnia a dologhoz, és akkor tényleg előrébb is lehet lépni. Attól, hogy egy ideig csak neten tartjuk valakivel a kapcsolatot, idővel lehet belőle több. Nyilván kevésbé fontos egy netes ismerős, mint egy "valódi", de ha mindkét félben megvan az akarat, akkor belőle is lehet "valódi" ismerős. És szerintem ha valaki tényleg azt akarja, hogy a dolog ne haljon el, akkor a "nincs időm" csak kifogás. Nem azt mondom, hogy minden nap beszélni kell - főleg nem az elején -, de ha tényleg érdekel valakit a másik, akkor ő is hozzátehet valamit a sikerhez. És hát én az illető szavai alapján úgy véltem, hogy bizonyos szempontból fontos lehetek neki (ha nem is most, akkor talán idővel), de a gyakorlatban a szép szavak mögött nem volt semmi. Ha valakit igazán érdekel a másik, akkor időnként tud rá öt percet szakítani, amíg ír 2 sort vagy egy sms-t. Ha nincs ideje a másikra, akkor az nagyrészt azt jelenti, hogy nem is érdekli a másik.
2016. szept. 26. 15:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Sajnos neten bármit lehet írni. :/ én még èlőben is sokszor elhittem, hogy fontos vagyok az illetőnek aztán pofára estem. A neten meg pláne mindenki azt mond amit akar. :(
2016. szept. 26. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!