Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha eddig sose volt barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig sose volt barátnőm, akkor van esélyem egy ERASMUS alatt összejönni valakivel?

Figyelt kérdés
23 éves srác vagyok. jövő ősszel megyek Finnországba ERASMUS-ra, lehet ott jobb esélyem párt találni.

2016. szept. 25. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Az oke, csak utana mibol tartod fent ezt a kapcsolatot? Felevente egyszeri talalkozasbol vagy a hatalmas fizetesu diakmunkakbol sporolsz allandoan a repjegyre?
2016. szept. 25. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Sok férfi sajnos azt hiszi, hogy majd a külföld hozza a megváltást.

Angol nyelven olvastam már arról, hogy sok lúzer nyugati srác elment mondjuk dél-kelet ázsiába vagy latin-amerikába, hogy majd ott biztos felszed valami szépséget tök könnyen.

Hát nem, haver. Ha itthon sem mersz odamenni a nőkhöz és gőzöd sincs arról hogy mit kell csinálni hogy eljuss a megszólítástól a bugyi lehúzásáig, akkor ott sem lesz semmi

2016. szept. 25. 14:34
 3/5 A kérdező kommentje:
A kapcsolat tartásával nem lenne gond, utána igyekeznék kinn maradni. Informatikusnak tanulok tehát pénzem lenne. Igazából több lánynál is próbálkoztam itthon, de valahogy mindenki lezár. Nem vagyok egy Adonisz, de annyira ronda se, hogy így kelljen történnie. Vannak jó lány barátaim, de nekik mind van párjuk.
2016. szept. 25. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem érted.

Tudod mi az a folyamat, mit kell csinálni ahhoz, hogy eljuss egy átlagos lánnyal a megszólítástól a bugyi lehúzásáig? Tudod milyen szavakkal menj oda hozzá? Tudod hogy keltsd fel az érdeklődését? Tudod hogy hívd el randizni? Tudod mit csinálj a randin? Tudod hogy csókold meg? Stb-stb.

Ha erről még itthon sincs gőzöd, akkor kint sem lesz

2016. szept. 25. 14:48
 5/5 anonim válasza:

Az Erasmus alatt főként más Erasmusosokkal fogsz összeismerkedni, így nem számít, ha a célországban maradsz kint, mert a többiek is mind máshonnan jönnek a világból.

Az én tapasztalataim szerint az Erasmusra kimenő emberek sokkal kevésbé gátlásosak, mint az tálag, ráadásul ott a bulizás is megy végig, tehát szerintem egyszerűbb összejönni emberekkel. Nálam pl. sok fiú próbálkozott, nem győztem őket lerázni, mert hát nekem csakis a lányok... :P

2016. szept. 25. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!