Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig sose volt barátnőm, akkor van esélyem egy ERASMUS alatt összejönni valakivel?
Nem.
Sok férfi sajnos azt hiszi, hogy majd a külföld hozza a megváltást.
Angol nyelven olvastam már arról, hogy sok lúzer nyugati srác elment mondjuk dél-kelet ázsiába vagy latin-amerikába, hogy majd ott biztos felszed valami szépséget tök könnyen.
Hát nem, haver. Ha itthon sem mersz odamenni a nőkhöz és gőzöd sincs arról hogy mit kell csinálni hogy eljuss a megszólítástól a bugyi lehúzásáig, akkor ott sem lesz semmi
Nem érted.
Tudod mi az a folyamat, mit kell csinálni ahhoz, hogy eljuss egy átlagos lánnyal a megszólítástól a bugyi lehúzásáig? Tudod milyen szavakkal menj oda hozzá? Tudod hogy keltsd fel az érdeklődését? Tudod hogy hívd el randizni? Tudod mit csinálj a randin? Tudod hogy csókold meg? Stb-stb.
Ha erről még itthon sincs gőzöd, akkor kint sem lesz
Az Erasmus alatt főként más Erasmusosokkal fogsz összeismerkedni, így nem számít, ha a célországban maradsz kint, mert a többiek is mind máshonnan jönnek a világból.
Az én tapasztalataim szerint az Erasmusra kimenő emberek sokkal kevésbé gátlásosak, mint az tálag, ráadásul ott a bulizás is megy végig, tehát szerintem egyszerűbb összejönni emberekkel. Nálam pl. sok fiú próbálkozott, nem győztem őket lerázni, mert hát nekem csakis a lányok... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!