Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha egy pasi szőrös?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy pasi szőrös?

Figyelt kérdés
Pl keze, lába, mellkasa, alig, viszont ahogy haladunk lefele egyre inkább olyan ... hasa nagyon, köldöke bevan nőve hosszú sötét szőrrel, meg stb :D lányok ti erről mit gondoltok? igénytelennek tartjátok?
2010. ápr. 23. 22:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
a hatalmas és vastag és dús és összenőtt szemöldök nálam már gond...a többi sztem nem...
2010. ápr. 23. 22:21
 2/16 A kérdező kommentje:
én nemtudom, ált szeretem a páromat csókolni, a pocijánál is, és engem tuti idegesítene, hha annyira erős, hosszú, dús fekete szőr van neki lent, és ráadásul a köldökét se látni :D
2010. ápr. 23. 22:23
 3/16 anonim ***** válasza:
18%
elég gáz csubakka
2010. ápr. 23. 22:24
 4/16 anonim ***** válasza:
23%
Ha olyan mint egy ősember akkor igenis BAJJJ!!! :D
2010. ápr. 23. 22:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt magyarázd meg a hormonjainak! Hogy nézne már ki ha a hasáról leborotválná a szőrt? Vagy fodrászhoz menjen vele?
2010. ápr. 23. 22:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen Tommy boy féle csupasz csigákra én nem izgulok fel,de csubakkára sem.Valahol a kettő között a legjobb,de valamennyi szőr legyen,attól olyan igazán férfias.
 7/16 anonim ***** válasza:
ha a talpa is az akkor már gáz
 8/16 A kérdező kommentje:

szerintem jól nézne ki ha leszedné!! ugyanis ez a pasi pl sehol máshol nem szőrős....

én szeretem azért hha vki kicsit szőrös, mert férfiassá teszi, de azért ne ennyire, meg ne hosszú dús fekete... :D

2010. ápr. 23. 22:28
 9/16 anonim válasza:
100%

A szőr valamilyen szinten férfias! És szerintem jól áll egy pasinak ha szőrös....Persze nem a majomemberekre gondolok...De valahogy jobban bejönnek az olyan pasik akiknek szőrős a mellkasuk, mint akiknek le van gyantázva...mint a meztelen csigák....

De ez elég szubjektív dolog...:)

2010. ápr. 23. 22:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mellkasa meg a háta nagyon szőrős, az nem tetszene, de a pocakszőr, és főleg az a kis csík, ami lefelé vezet, nagyon nagyon tud engem izgatni egy pasin :D Amúgy inkább legyen szőrős, mint hogy gyantázza vagy borotválja :S:S:S 21/L
2010. ápr. 23. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!