Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Imádom ha egy pasi szőrös. Na...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom ha egy pasi szőrös. Na most ettől ugye nem én vagyok az aberállt?

Figyelt kérdés

Mostanába a fúk körébe elterjedt az, hogy borotválját a lábukat,karukat stb...azmeg végképp kiábrándító számomra ha a micsodájukat is . Egy pasi igenis legyen szőrös mindenütt! Én szeretem szőrt...de csak fiúkon,magamon nem:D

Már a barátnőimmel is dumáltunk erről és szerintük teljesen megbolondultam ezen a téren. Ti mit gondoltok?

17/L

2010. ápr. 28. 17:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Önnek 1 új Yetije érkezett. Átveheti a kettes postán.
2010. ápr. 28. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
minél szőrősebb egy férfi, annál több tesztoszteront termel, annál férfiasabb. nem értem miért alakult ki ez a szőr ellenesség a nőknél.
2010. ápr. 28. 17:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem normális. Én se szeretem az olyanokat, akik botorválják magukat mindenhol :$

17/L

2010. ápr. 28. 17:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Legyen szoros a melle, az nekem szexi. a laba es a keze is lehet, hiszen ferfi!

az izejet tartsa karban, tolem lehet rovid szor ott is, vagy ha borotvalja, az se baj :) de azert ne akadjon bele a fogamba 7 cm-es szorszal, mert rosszul lennek :)

plusz ha a hata szoros, attol behanyok.

2010. ápr. 28. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Még praktikus is. Bele lehet kapaszkodni.
2010. ápr. 28. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:

nem te bolondultál meg hanem azok a férfiak/srácok akik borotválják a kezüket lábukat ...

bár azért ahogy te írtad a micsodájuk azért ne legyen szőrős... meg persze az arc szőrzet az más...

2010. ápr. 28. 17:44
 7/11 anonim ***** válasza:

30/F vagyok és szőrős.

Sosem fogom borotválni magam. (arcszőrzet kivételével)

Én így érzem magam teljesnek.

Amúgy párom sosem említette, hogy igényelné.

Az, hogy a többi férfi csupasz csigát csinál magából meg hidegen hagy. :)

S igen, a nőket borotváltan szeretem, de például a fazon tájékon nem zavar, ha nem csupasz teljesen, hanem csak rövidre vágott, ápolt.

Na jó, a fazon tájékon mondjuk visszanyesegetek én is. :)

2010. ápr. 28. 17:50
 8/11 anonim ***** válasza:
nem hanem a pali mert szőrös.
2010. ápr. 28. 17:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is úgy tetszenek a pasik, persze a hátszőr és a mellkasszőr kivételével, mert az nem tetszik. De a karja, lába, hónalja és a kisvirgonc legyen szőrös. Férfias. Örülök h ezzel nem vagyok egyedül.

16L

2010. ápr. 28. 18:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy! Sőt nagyon örülök, neki, hogy vannak még ilyen lányok, mert nem vagyok a szőrtelenítés híve, nem is fogom magam sosem, és pont ezért a lánytól sem várom el...

21f

2010. ápr. 28. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!