Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-fiúk! Ötlet?

Figyelt kérdés
Egy csajjal összeakartam jönni, majdnem sikerült, aztán lecseszett és megszakította velem a kapcsolatot, törölt is nyár elején facebook-ról, héten pedig hozzám szólt, beszélgettünk, fel is ajánlotta a segítségét, ha vmiben segítségemre tudna lenni Mire véljem ezt?
2016. szept. 24. 20:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De számodra ez miért releváns?

A sztori után pár hónappal beszédbe elegyedik veled és akkor te egyből bepincsiznél, hogy hát akkor ez mi?

Miért nem nyugodsz meg és passzív szemlélőként vársz?

2016. szept. 24. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Nis azt nem írtad le mivel idegesítetted fel, de ha ezt tetted akkor szerintem normális, hogy lecseszett már bocsi.

Nem akart veled anno összejönni, barátként tekintett rád, lehet most is ugyanígy gondolja nem értem miért képzelsz bele többet és érzed magad sérülve emiatt.

2016. szept. 24. 21:26
 13/17 A kérdező kommentje:

jogosan cseszett le,

azóta se beszéltem vele, ez a sztori kedden volt

azért mert elhívom egy személyes beszélgetésre miért pincsiznék be??

egyébként 20/L és én 22 vagyok

2016. szept. 24. 21:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor akár azt is leírhatod mi volt a lecseszés tárgya, mert nekem az eddigiekből úgy tűnik, a csaj csak hülyített téged.
2016. szept. 24. 21:34
 15/17 A kérdező kommentje:

a lecseszés tárgya a viselkedésem volt vele szemben, olyanokat tettem, amiket nem kellett volna

persze ő sem "tiszta", mert a szemem láttára csalta meg az előző barátját...

közel 9 hónap után szólt hozzám

2016. szept. 24. 21:41
 16/17 anonim ***** válasza:
A te dolgod, én biztos, hogy felejteném...
2016. szept. 24. 22:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező azért csak kiderült, hogy te sem vagy olyan ártatlan, mint ahogy beállítottad magad, az meg hogy ő mit csinál nem értem miért foglalkoztat téged elvégre nem vagytok együtt.

Szerintem felejtsd el őt ha te többet képzelsz bele mint barátság.

2016. szept. 25. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!