Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-fiúk! Ötlet?

Figyelt kérdés
Egy csajjal összeakartam jönni, majdnem sikerült, aztán lecseszett és megszakította velem a kapcsolatot, törölt is nyár elején facebook-ról, héten pedig hozzám szólt, beszélgettünk, fel is ajánlotta a segítségét, ha vmiben segítségemre tudna lenni Mire véljem ezt?
2016. szept. 24. 20:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ez így egy nagy zagyvalék lett! légyszíves mindent részletesen leírni!!!
2016. szept. 24. 20:37
 2/17 anonim ***** válasza:

Hasznot akar húzni belőled

Megtudott rólad valamit amiből hasznot akar húzni

Tehát nyereségvágy :-D

2016. szept. 24. 20:38
 3/17 A kérdező kommentje:
nos...tavaly ősszel megismertem egy lányt, első perctől összeakartam vele jönni, majd szakított a barátjával úgy éreztem sikerülhet, de más lett a barátja. Ezután csak barátként tekint rám, meg is mondta és azért nem velem jött össze, mert fél, hogy összeveszünk és soha többé nem fogunk beszélni. Néhány héttel később felidegesítettem, lecseszett és megszakította velem a kapcsolatot. Nyár elején észrevettem, törölt fb-ről. Majd a héten az egyetemen odajött és beszélgettünk, mintha mi se történt volna kb....megkérdezte mi újság
2016. szept. 24. 20:44
 4/17 anonim ***** válasza:

nőként mondom, hogy egyes nőnemű egyedeknél soha nem fogsz tudni eligazodni!

ha meg szeretnéd könnyíteni a saját életedet, csak olyanokkal kezdj, aki egyértelműen a tudtodra adja, hogy mit akar valójában és nem viselkedik ilyen gyerekesen és határozatlanul!

2016. szept. 24. 20:48
 5/17 anonim ***** válasza:

Osztom azt a véleményt, hogy ilyen tétova nőktől tartsd távol magadat.

Egyszer megtetted már a "kötelességedet", ennyi, ha akar valamit, akkor egyértelműen a tudtodra kell adnia.

Persze beszélgethetsz vele de én a helyedben teljesen szimplán, egy sokadik ismerősként kezelném.

2016. szept. 24. 20:53
 6/17 A kérdező kommentje:

4-es

akkor se volt már vmi határozott személyiség

elkönyveltem, hogy vége, de a héten igen csak meglepődtem

nekem is az jutott eszembe, hogy csak haszonélvező szeretne lenni, de nem olyannak ismerem

2016. szept. 24. 20:54
 7/17 A kérdező kommentje:

5-ös

azóta is együtt van a barátjával, szóval nem "innen fúj a szél"

el akarom hívni, hogy személyesen megkérdezzem tőle, hogy mi ez a Pál-fordulat?

2016. szept. 24. 20:57
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem volt egyenes veled, akkor ezek után se lenne az. Keress inkább egy normális embert, csak pazarolnád rá az idődet és az energiádat. Ne legyél a lábtörlője, ne akarjon kiskutyát csinálni belőled, én messzire elkerülném az ilyet, nehogy már te is a barátnője legyél, ha már pasiként nem kellettél neki. Egyébként ebből is jól látszik, hogy a társadalom mennyivel többet néz el egy nőnek, mint egy férfinak. Ha a férfi tétova, akkor az férfiatlan, töketlen stb., és kapásból kiszórják, ha egy nő ilyen, akkor még x+1-edik alkalommal is esélyt kapna ugyanattól a hapsitól is. Kerüld el a csajt, mielőtt még belerángatna valamibe.
2016. szept. 24. 21:08
 9/17 anonim ***** válasza:

Minek hívnád el?

Szerintem teljesen felesleges. Gondolom nem akar rossz viszonyt és kicsit tompítani akarja a feszkót.

Én a helyedben nem foglalkoznék vele.

2016. szept. 24. 21:15
 10/17 A kérdező kommentje:
épp azért, mert csak találgatni lehet
2016. szept. 24. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!