Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, hogy annyira magányos vagyok, hogy a párnámat szoktam ölelgetni és csókolgatni?
nekem nem gáz, nem én csinálom ezt. neked valószínűleg nem gáz, különben nem csinálnád.
bár eléggé szánalmas megoldás, de hát aki lusta és nincs kitartása, annak viszont ez jár!
"Csakis lusta lehet az, akinek nincs párja? Ez milyen logika, öreg? Az meg sem fordult a fejedben, hogy nem mindenki szerencsés a szerelemben?"
1. ha valaki akar párt magának, az tesz is érte!! amit csinálsz, az pótcselekvés, hiába írod azt, hogy megnyugtat, az csak átmeneti állapot!
2. nem létezik olyan, hogy szerencse, az csak kifogás, és fájdalomcsillapító, hogy ne kelljen felelősséget vállalnod a saját tetteidért. (a lustaságodért, azért, hogy nincs kitartásod, hogy elérd a célodat..stb.)
3. miket teszel azért, hogy párt találj?
4. ha csak sajnáltatod magad, attól nem lesz párod!
Nem az én életem sz..r, hanem a tiéd. Én küzdöttem és lett eredménye!
Erről csak ennyit!
Ajánlom nézd meg A békés harcos útja című filmet! Hasznos lesz számodra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!