Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Esélyem sincs ismerkedni, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélyem sincs ismerkedni, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy nem szoktam eljárni sehová sem. Van egy-két haver, akikkel elmehetnék szórakozni, de ők olyan bulikba járnak, amik nem az én világom. Rengeteget gyakszizom suliban, ami a lelket is kiveszi belőlem a nap végére. De ami a legnagyobb hátráltató tényező, az az, hogy nem rendelkezek jó külsővel, erre még itt van a félénkségem is, beszari vagyok. Ilyen esélyekkel, körülményekkel mit tehetnék, próbáljam hanyagolni az ismerkedést?

20/F

2016. szept. 24. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Kezdj el dolgozni magadon...

A félénkségen lehet javítani. Idő kell hozzá, sok-sok gyakorlás, de majd elmúlik ha teszel érte.

Lelket is kiveszi belőled a munka? Vegyél erőt a fáradtságon és kezdj el új dolgokat kipróbálni. Az élet nem csak arról szól, hogy felkelsz, elmész dolgozni, lehúzod a műszakot, majd hazamész és ledöglesz a tv/számítógép elé. Ez is csak rajtad múlik, hogy képes vagy-e erőt venni a fáradtságon/lustaságon és belekezdeni valamibe.

A külsőn is lehet javítani. Ha igényes vagy, az már bőven jó.

Drasztikusan megnövelhetnéd az esélyeidet, egészen addig ahol már tényleg csak a fizikai adottságaid lehetnek hátráltató tényezők. De addig el is kell jutni.

2016. szept. 24. 13:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Van hobbim, ami értelmes, nem TV-zek, semmi ilyen népbutító marhaság... Úgy értem, hogy amikor végzek a gyakszival, nagyon kimerülök, erőm sincs ahhoz, hogy bárhová is menjek, bár amúgy sem vagyok egy társasági ember. De nagyon vágyom már arra, hogy szeretve legyek.
2016. szept. 24. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Aztán ha kapcsolatod lesz a mézes mázas rózsaszínködös idő elteltével rájössz, hogy mit vesztettél. Én rosszabb helyzetben vagyok. Hasonló a helyzet, bár én annyira rondának nem mondanám magam. Mindig lesz rosszabb illetve jobb kinézetűbb. Ha elnézek egykét kapcsolatot akkor, elgondolkodok mit keres egy olyan lány egy olyan srác mellett vagy fordítva. Kezdj el gyúrni, sportolni, tanulni. Szóval a helyzetem, hogy új környezetben még 2 éve sem sikerült olyan társaságot kialakítanom akikkel mindent megtudnék beszélni anélkül, hogy kibeszélnének a hátam mögött. Munkatársi haveri kapcsolatnál nem több. Szóval úgy néz ki a napom, hogy döglök, dolgozok, döglök. Most úgy tervezem a hétköznapjaimat felpezsdítem tanulással, mert az sosem árt, valamit mindig tanulni kell. Szeretnék egy nyelvvizsgát, meg még valamit, csak hogy színesebb legyen a most sem színtelen önéletrajzocskácskám. Ne legyenek üresjáratok az életedben. Mindig úgy feküdj le, hogy a napod tartalmasan és hasznosan telt el. A kapcsolatok arra jók, hogy a hézagot kitöltsék én szerintem.
2016. szept. 24. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:

ja, mert egy kapcsolat csakis maga a boldogság lehet..

nincsenek hullámvölgyek, olyan programok, amiket a hátad közepére se kívánsz, veszekedések, stb.

én örülök, hogy a kapcsolatosdi kimaradt az életemből.

2016. szept. 24. 15:01
 5/7 A kérdező kommentje:

#3 Ne gondold, hogy rosszabb helyzetben vagy nálam. Engem is kibeszéltek már számtalanszor, valódi barátaim nekem sincsenek. A párkapcsolat számomra nem csak űrkitöltő, teljes szívemből vágyom rá.

#4 Igen, nyilván vannak nehezebb időszakok is, de nem az az ember vagyok, aki ennyitől már kilép egy kapcsolatból.

2016. szept. 24. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
"teljes szívemből vágyom rá. " Majd elmúlik!
2016. szept. 24. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt ne használj olyan szavakat, mint a gyakszizom. Vagy talán plázacica vagy? Másrészt hagyd abba a nyavajgást, mert senki sem kiváncsi rá. Olyan hobbit szerezz, ami közben lányokkal érintkezhetsz. Mert nyilvàn nem ilyet űzöl, habàr nem árultad el hogy mit csinálsz, mert írtó nagy titok. Ne görcsölj rá. Ne itt lógj. Értem hogy én is itt vagyok, de én nem is teszek fel ilyen kérdést.
2016. szept. 27. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!