Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Legyünk barátok"?
Már 1 éve ismerem a munkatársam, mindig is vonzódtam hozzá, de semmi nem volt közöttünk idáig, csak annyi hogy párszor chateltünk meg hülyültünk munkahelyi dolgokról. De viszont nemrég volt egy céges buli és ott mindig csak az én társaságom kereste, hívott táncolni meg ilyenek, aztán elhívott még máshová bulizni, és utána lefeküdtünk egymással. Másnap írta, hogy még szeretne találkozni munkán kívűl. Viszont rá 1 napra írt megint, hogy agyalt a kettőnk dolgán, de igazából ő mégsem szeretne folytatást, mert nem akar bonyodalmat a munkahelyen, de nagyon szeretné ha megmaradna a barátság. Én írtam neki hogy én azért szerettem volna ha több is kialakul. Erre rá kb. 1 hétig került a munkahelyen, de aztán megint chateltünk, kérdezte mi újság, és felhozta hogy ő nem akart megbántani, de barátságon kívűl semmi mást nem szeretne már tőlem.
Ez azt jelenti, hogy mint nő egyátalán nem jövök be neki?
Normális válaszokat adjatok kérlek, nincs nagy tapasztalatom pasizás terén.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak be akarta húzni azt a bizonyos strigulát.
Ezt megkapta, innentől kezdve már nem hiszem, hogy érdekled őt, mint nő.
"...barátságon kívűl semmi mást nem szeretne már tőlem."
Szerintem elég egyértelműen közölte, hogy mit szeretne. Ebből maximum barátság lesz "extrákkal".
CSak kipróbált, de nem voltál akkora élmény, h ismétlést akarjaon. A barátság dolgot azért említette, m ha mégis jönne egy ínséges, szexmentes időszak az életében, azért kéznél legyél, sose tudni alapon.
Buta voltál, majd máskor okosabb leszel, ennyi. Dolgozd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!