Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők meg férfiak véleménye is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők meg férfiak véleménye is érdekel, mennyire fontos ez?

Figyelt kérdés
Hogy a férfi/nő milyen munkabeosztásban dolgozik? Hány órát naponta pl.
2016. szept. 23. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Közös programok miatt fontos lehet, de alapvetően nem ez alapján választottam párt soha. Főleg mivel lehet, hogy a kapcsolat tartósabb lesz, mint a munkahelyünk vagy munkakörünk.

De olyan párról is tudok, akik évekig együtt voltak, de nem illettek igazán össze. Ezt pedig sokkal hamarabb kideríthették volna, ha több idejük lett volna egymásra. Így csak elpocsékoltak éveket és ezt részben az össze nem illő napirendjüknek is köszönhették.

2016. szept. 23. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Abból a szempontból fontos, hogyha teljesen ellentétes az életritmusunk, akkor nem fogunk tudni normális kapcsolatot kialakítani. (Pl. nekem normál 9-17ig munkám van, ha párom meg állandó éjszakás lenne, akkor max egy-egy órákat tudnánk találkozni, ha épp nem hulla fáradt, folyamatosan elkerülnénk egymást. Ennek semmi értelme nem lenne.)

Ha az együttléteket meg lehet oldani, akkor nem szempont a párválasztásnál a dolog.

Jövőtervezésnél már fontosabb a dolog: ott már arra is gondolni kell, hogy mennyire érünk majd rá családi életet élni, el tud-e jönni a gyerek X programjára, vagy ő is csak olyan apuka lesz, akiről tudják, hogy van, de sose látják... Nyilván itt már egy állandó 12-14 órázás már nem szerencsés, bármennyire is kell a pénz.

De azt gondolom, mire idáig ér az ember tervezésben, már kialakult egy olyan kapcsolat, hogy együtt meg lehet oldani mindent.

2016. szept. 23. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó dolog ha hasonló a munka-időbeosztásuk,hiszen így többet tudnak együtt lenni,közös programokat szervezni,szóval megismerni egymást.
2016. szept. 23. 21:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Én 7től 3ig dolozom,a parom meg szintén 7től de ő fél 6ra ér haza. A hétvége szabad.

2016. szept. 24. 00:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez szerintem teljesen belefér. :) Az a pár óra különbség semmiség. Az ráfordítható szabadidőre, barátokra... vagy ha együtt éltek, esetleg házimunkára... :)
2016. szept. 24. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!