Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a férfiak rendes barátnőt, ha utána úgyis a r. bancokra vágynak és őket nézegetik?
Nem értem. Oké, akarjanak olyan csajt, szívük joha. De akkor miért "tartják" a rendes baránőt, aki meg vágyik az igazi, odaadö szeretetre?
Ha meg kell a rendes lány, miért nem lehet kibírni, hogy r.bajcokra fájjon a fogatok? Nem tudjátok, mennyire fáj ez a barátnőnek? Vagy csak nem érdekel?
Nektek jól esne, ha a barátnőtöknek sokkal jobb testű pasik dudorodására folyna a nyála a nadrágon át bámulva?
Én olykor megnézem a szép nőket, a barátnőm olykor megnézi a jó pasikat. Néha megosztjuk egymással, de nem visszük túlzásba. Szeretjük egymást és bejövünke egymásnak, semmi probléma.
Természetes, hogy mások is tetszenek, de ezt is lehet kulturáltan, féltékenykedés nélkül kezelni.
Hajadon koromban nekem is csapták a szelet ezek a szoknyapöcérek, de én ellenálltam a csábításuknak.
Csak a pöcérkedésen jár az eszük, úrinő távol tartja magától ezeket az alakokat.
Azért nem minden férfi ilyen, ne általánosíts.
Mondom ezt úgy, hogy az én drága, hűséges, mindent ígérő páromnak is szeretője volt, nem is egy, pedig mikor megismerkedtünk, azt mondta, elege van a hűtlen nőkből. És lám, pont ő volt hűtlen. De mivel távkapcsolatban voltunk egy évig, nem tudhattam, hogy összes kis csitrit felszedi, aki a céghez megy gyakorlatra. Persze, ez már csak akkor derült ki, mikor szakítottam vele, más okból kifolyólag...
Édesem ezt a sértett önérzetet!
Gondolhatod magad bármilyen rendesnek. Ha ezt igy elöadod, HP-ként viselkedsz, ne csodálkozz!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!