Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert kell ismerkedesnel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert kell ismerkedesnel ilyet kijelenteni? Baj, ha engem ez megremit?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni valakivel, nem csunya pasi, viszont erzem, hogy nem fog meg annyira benne semmi, amitol orokreszolo kapcsolat lesz. Elszorakoznek vele, eljarnank ide-oda, lefekudnenk egymassal es kesz. Ha megunjuk egymast tovabballunk, viszont o kijelentette az elejen, hogy komoly kapcsolatot akar, hazassagot, gyerekeket. 23 vagyok, en erre meg nem allok keszen.
2016. szept. 22. 09:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Azért kell ilyen kijelentéseket tenni, hogy tudassa, hányadán álltok. Neked is el kellett volna mondani, amit ide írtál.

Ez a pasi nem neked baló. Ennyi.

Én is 27 vagyok és örülnék egy ilyen beállítottságú, őszintén megmondó férfinek. Neked még em ilyenek kellenek.

2016. szept. 22. 11:15
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

9-es, senki nem mondta, hogy 23 évesen kell szülni. Ehhez idő kell.

Nyilván senki nem akar éveket vesztegetni egy kapcsolatra, amiből nem lesz semmi olyan amit szeretnénk. Ezért jó tisztázni előre.

2016. szept. 22. 11:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért, hogy ne veztegesse az idejét ehhez hasonló kapcsolatokkal. Ezzel nem leszólni akartalak, hisz úgy éled az életed ahogy akarod, 23 évesen még semmiről sem vagy lekésve. Viszont azt be kell látnod, hogy te nem tudod megadni neki azt amire ő vágyik, úgyhogy nem kéne pazarolnod az idejét. Különböző dolgokat akartok. Ennyi.

Szóval szerintem ez egy teljesen normális kijelentés, nem értem, miért háborodtál fel rajta.

2016. szept. 22. 12:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, soha nem volt dolgom ugy valakivel, hogy kijelenti, hogy komolyat akar. Az idovel alakul ki, hogy mi lesz, nem az elejen. Amiert az ember 1-2 evet egyutt van valakivel, attol meg nem kell komoly legyen a dolog.
2016. szept. 22. 12:39
 15/17 Költőnő? ***** válasza:
91%
De, van, akinek kell. Nem te vagy az. Hagyd őt tovább keresgélni. Ez ennyi, nem több.
2016. szept. 22. 12:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Becsületes, ha megmondod, hogy neked ez most így sok. Akkor keres magának másik lányt, akivel jövőt tervezgetnek majd, összeházasodnak és boldogok lesznek.
2016. szept. 22. 12:51
 17/17 anonim ***** válasza:
94%

Én például el sem tudom képzelni, hogy lehet "csak úgy" összejönni valakivel, nem hogy 1-2 évet járogatni úgy, hogy "ja, semmi komoly". Mindig szükségem volt arra, hogy tudjam, mi várható az életemben, hogyan tervezzek. Ez az esetleges egyik napról a másikra élés nagyon nem az én világom. Lám, van ilyen is.

24/F

2016. szept. 22. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!