Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miattam szomorú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miattam szomorú?

Figyelt kérdés
3-4 hete felvettem 1 lányt msn-re.(1 suliba járunk) Akkor beszélgettünk küldtem magamról képet. és azóta nem. Ma is voltam fennt pár órát. Mikor elöször néztem ma hogy fenn van-e akkor még vidám kiirása volt, később meg már szomorú( az van neki kiirva hogy ez szarul esik) Szerintetek ez miattam lehet vagy egyéb ok? Amugy nekem bejön a csaj csak félek irni:S
2010. ápr. 23. 18:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy miattad lenne szomorú. Elvégre semmi rosszat nem csináltál.
2010. ápr. 23. 18:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát hogy a kiírás neked szól-e azt nem tudom,de nagyon szarul eshet neki hogy nem írsz..Hidd el,így vagyok én is..Nagyon tettszik a srác,folyamat néz,de nem ír:( Már kezdtem róla lemondani:( Írj neki ne félj,ha szeretnél vele járni akkor ne szalaszd el..Mindent bele!:)
2010. ápr. 23. 18:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Kérdez meg, hogy mi a baj..
2010. ápr. 23. 18:49
 4/12 A kérdező kommentje:
18:47 Hány éves vagy?
2010. ápr. 23. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha ez a kiírás akkor ráírhatnál valami hasonló szöveggel:

Te: Szia!

Ő: Szia!

Te: Látom a kiírást,ha gondolod nekem elmesélheted mi a baj.Nem mondom el senkinek és tanácsot szívesen adok.

Ő1: Nem akarlaj ezzel terhelni.

Ő2: Ááá,bocsi de ez magányügy.

Ő3: Ha tényleg így gondolod,leírhatom mi bánt.

Te: Szívesen elolvasom és megpróbálok tanácsot adni!:)

Ő: ....(leírja mi baj). Egyébként rendes tőled,hogy foglalkozol velem.

Vagy valami ilyesmi.

Hajrá!

2010. ápr. 23. 18:54
 6/12 Beviz Elek ***** válasza:

Na látod ez nagy baj.

Mindenki ilyen amikor tetszik neki valaki. Valaki megbántotta, de te egyből azt hiszed, hogy az a baja, hogy nem írsz rá. Sajnos mindenkivel így szokott ez lenni. Egy teljesen más helyzetből az jön le neked, hogy bitos veled kapcsolatos. (pl: ha neked azt mondja, hogy tetszik neki egy srác és ismeri de nem meri elmondani, te azt hiszed, hogy rád gondol.)

Sajna, nem az a baja, hogy nem írtál rá, de esetleg ha ráírsz, kihívod találkozni, megvigasztalod és lesmárolod amikor jó kedve van, akkor bármi megtörténhet:P :D

1. Amiket leírtam nem szentírás, de a legvalószínűbb változat.

2. Csak tisztázni szeretném még: Ne aggódjatok, amikor én vagyok szerelmes, akkor én is hajlamos vagyok az ilyenekre. Kívülállóként könnyű osztani az észt, de amikor engem érint az ügy, akkor nem vagyok ám ilyen okos XD:D

2010. ápr. 23. 18:55
 7/12 Beviz Elek ***** válasza:

18:54

A taktika jó, de ilyenkor felpörögnek az események és gyorsan kell cseekedni. Vigyázz, nehogy belekerülj a BARÁTI szférába. Ha hetekig vigasztalod és nem lépsz tovább, akkor buktad!

Amint leírtam: Gyors vigasztalás és jó kedvében smaci :D

2010. ápr. 23. 18:57
 8/12 anonim ***** válasza:
14 éves vagyok.:D És Te kedves kérdező?:)
2010. ápr. 23. 19:04
 9/12 A kérdező kommentje:
én 16
2010. ápr. 23. 19:45
 10/12 anonim ***** válasza:
És a lány amúgy mennyi idős?De szerintem tényleg írj rá..Szarul eshet neki..Majd írd le a történéseket:)
2010. ápr. 23. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!